Facebook Pixel Τα δεδομένα για Ολυμπιακό και Σεμέδο
| 2019-05-16 18:15:00

"Εξολοθρευτής" 14 εκατομμυρίων στον Ολυμπιακό - Τον παίρνει δανεικό - Πολυεργαλείο και... αλάνι

του Παναγιώτη Νικολάου
"Εξολοθρευτής" 14 εκατομμυρίων στον Ολυμπιακό - Τον παίρνει δανεικό - Πολυεργαλείο και... αλάνι

Τρελαίνει το λιμάνι ο "σκύλος". Δεν είναι ηγέτης. Γιατί τον δίνουν;

Για τον Ρούμπεν Σεμέδο μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τον βίο και την πολιτεία του εδώ. Δεν θυμίζει, έστω σε επίπεδο φιλικών σχέσεων, αθλητικό σε καμία περίπτωση, αλλά δεν χρειάζεται να κατακρίνουμε έναν άνθρωπο από το επίπεδο των υπολοίπων που συναναστρέφεται. 

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρεται για τον Πορτογάλο στόπερ για τα όσα κάνει εκτός γηπέδων – άλλωστε, δεδομένα, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν διπλό και τριπλοτσεκάρει το τι ακριβώς ισχύει με την εκτός γηπέδων «δραστηριότητα» του – αλλά με αυτά που κάνει εντός αυτών. 

Και η αλήθεια είναι πως τα πεπραγμένα του, οι δυνατότητες του, τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του, αρέσουν πολύ στον Ολυμπιακό. Εχει ξεχωρίσει από μια λίστα κεντρικών αμυντικών,  εδώ και καιρό παρακολουθείται επισταμένα από τον συνεργαζόμενο με τους «ερυθρόλευκους» scouts που εδρεύει στην Πορτογαλία, ο δίαυλος που υπάρχει με τον εκπρόσωπο του είναι εξαιρετικός, ορθάνοιχτος για χρόνια και δοκιμασμένος σε άλλα deals στο παρελθόν. 

Ο Σεμέδο, για να το ξεκαθαρίσουμε, δεν προαλείφεται για τη θέση του στόπερ – ηγέτη που αναζητούν στον Πειραιά. Θα μπορούσε σίγουρα, αλλά τα 14 εκατ. ευρώ που έδωσε πριν δύο καλοκαίρια η Βιγιαρεάλ για να τον αγοράσει, καθιστούν αυτοδικαίως οποιαδήποτε σκέψη αγοράς του, ανέφικτη. Ενας δανεισμός από το «κίτρινο υποβρύχιο», που εννοείται πως συζητάει μια τέτοια πρόταση (σε δύο ομάδες άλλωστε τον δάνεισε στη φετινή σεζόν, αρχικά στην Ουέσκα στο πρώτο της μισό και εν συνεχεία στη Ρίο Αβε), συνιστά μια πιο εφικτή επιλογή. 

Και γι’ αυτό ακριβώς, επειδή στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως είναι εφικτή, ο Σεμέδο βρίσκεται ψηλά στην σχετική λίστα. Κάτι που τον διατηρεί εκεί είναι και το γεγονός πως μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός χαφ, ως καθαρό «εξάρι», δίνοντας έτσι βάθος στις εναλλακτικές επιλογές και στην συγκεκριμένη θέση. Σε κάθε περίπτωση, το όνομα του Πορτογάλου αμυντικού πρέπει να το κρατήσουμε καλά ως μεταξύ αυτών που πραγματικά ενδιαφέρουν τους «ερυθρόλευκους» και παράλληλα είναι μια εφικτή (μόνο, επαναλαμβάνουμε, σε καθεστώς δανεισμού) περίπτωση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητη στροφή στην καριέρα πρώην Ολυμπιακού - Δεν φαντάζεστε σε τι θέση θα εργάζεται πλέον!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags