Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Λάζαρος Λάμπρου: Αποχαιρέτησε τη Φορτούνα Σιτάρντ κι επιστρέφει στον Δικέφαλο
| 2019-05-16 19:01:00

Έλληνας άσος αποχαιρέτησε την ομάδα του κι επιστρέφει στον ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έλληνας άσος αποχαιρέτησε την ομάδα του κι επιστρέφει στον ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Έχει όλο το μέλλον μπροστά του...

ΠΑΟΚ - Λάζαρος Λάμπρου: Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είπε "αντίο" στη Φορτούνα Σιτάρντ, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίσε εξαιρετική σεζόν, παίζοντας με τη μορφη δανεισμού από τον Δικέφαλο.

Ο Λάζαρος Λάμπρου εντυπωσίασε στην Ολλανδία και θα πάρει την ευκαιρία του από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην καλοκαιρινή προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας.

Για τον Έλληνα άσο έχουν ακουστεί διάφορα μεταγραφικά σενάρια, με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε να είναι ένα από αυτά, ενώ οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αναμένεται να διαπραγματευτούν με την πλευρά του παίκτη για νέο συμβόλαιο.

Ο Λάμπρου αποχαιρέτησε τη Φορτούνα με μήνυμα στα social media, που αναφέρει τα εξής:

«Ακόμη μια επιτυχημένη σεζόν έφτασε στο τέλος της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους πέρασα υπέροχες στιγμές, το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για αυτή την ομάδα.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς της Φορτούνα Σιτάρντ που με στήριξαν πολύ. Ελπίζω η ομάδα να συνεχίσει να πετυχαίνει τους στόχους της. Σας ευχαριστώ για όλα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Another successful season has come to an end. I want to thank my teammates, with who I had a great time, the coaching and the medical staff, and all the people who worked for the team this season. Finally, I want to thank Fortuna's fans, who supported me a lot. I hope the team will continue to achieve its goals. Thank you for everything! @fortunasittard.nl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lazaros Lamprou (@lazaros_lamprou) στις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags