Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νίκησε 3-0 τον Πανιώνιο στο τελευταίο φιλικό
| 2019-05-16 20:03:00

Φιλική τριάρα του Παναθηναϊκού στον Πανιώνιο - Σκόραρε ο Αρμενάκας

Sportdog Team
Φιλική τριάρα του Παναθηναϊκού στον Πανιώνιο - Σκόραρε ο Αρμενάκας

Νίκη με 3-0 για το Τριφύλλι στο τελευταίο φιλικό.

Με 3-0 επικράτησε ο Παναθηναϊκός του Πανιωνίου στο προπονητικού χαρακτήρα φιλικό στο «Γ. Καλαφάτης».

Χρησιμοποιώντας 17 ποδοσφαιριστές ο Γιώργος Δώνης είδε την ομάδα του να κερδίζει χωρίς δυσκολία τον Πανιώνιο στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου λίγες ημέρες πριν την τελευταία προπόνηση την προσεχή εβδομάδα.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 17' μετά από σέντρα του Θεοχάρη από δεξιά και κοντινή προβολή του Βέργου. Στο 19ο λεπτό ήρθε το 2-0 μετά από φάση διαρκείας. Ο Χατζηθεοδωρίδης σέντραρε, ο Κουρμπέλης πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στο δεξιό δοκάρι, στην επαναφορά ο Ινσούα σούταρε δυνατά για να αποκρούσει ο Νίκας και ο Θεοχάρης έκανε συρτή σέντρα με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα έπειτα από διεκδίκηση των Βέργου, Μίκο. Ο Πανιώνιος είχε μια καλή στιγμή στο 66' από φάουλ του Κούρντι που απόκρουσε με εκτίναξη ο Κότσαρης. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 79ο λεπτό όταν από κόρνερ του Στάικου, η μπάλα «κόλλησε» στην περιοχή και ο Αρμενάκας με φαλτσαριστό πλασέ από δεξιά έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία της εστίας του Πανιωνίου.

Παναθηναϊκός: Διούδης (46' Κότσαρης), Θεοχάρης (46' Αποστολάκης), Ινσούα (46' Τζανδάρης), Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Κουρμπέλης (68' Θεοχάρης), Κάτσε (46' Παντελάκης), Δώνης, Χατζηθεοδωρίδης, Χατζηγιοβάνης (46' Αρμενάκας), Βέργος (46' Στάικος).

Πανιώνιος: Νίκας, Μανθάτης, Ντομίνγκες, Μίκο, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Μακρύλλος, Σαραμαντάς, Γρίβας (μέλος της Κ19). Έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Κόρμπος, Σταυρόπουλος, Σουσώνης, Νομικός (μέλος της Κ19).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags