Facebook Pixel Παναχαϊκή: Τέλος ο Σάκης Τσιώλης
| 2019-05-17 18:30:00

"Εσκασε" τώρα: Τέλος Έλληνας τεχνικός από μεγάλη ομάδα!

Sportdog Team
"Εσκασε" τώρα: Τέλος Έλληνας τεχνικός από μεγάλη ομάδα!

Ο σύλλογος ανακοίνωσε το "αντίο".

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής αποτελεί ο Σάκης Τσιώλης, με την ομάδα της Πάτρας να γνωστοποιεί τη συγκεκριμένη εξέλιξη με επίσημη ανακοίνωση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή κο Σάκη Τσιώλη. Ευχαριστούμε τον κο Τσιώλη για την άψογη συνεργασία που είχε με την ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.



Με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας ο Σάκης Τσιώλης Τσιώλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Κλείνοντας σήμερα ο κύκλος των προπονήσεων με την παρουσία μου στην Παναχαϊκή και λόγω του ότι έχω κάποιες υποχρεώσεις με τον σύνδεσμο προπονητών, συγκεκριμένα ένα σεμινάριο μέσα στην εβδομάδα που η παρουσία μου είναι απαραίτητη, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές για την συνεργασία που είχαμε. Πραγματικά αν και ήταν μικρή η χρονική περίοδος, είχαμε μία επιτυχημένη συνεργασία, σε μία δύσκολη συγκυρία για την ομάδα. Παρά τις όποιες δυσκολίες και τον διχασμό που υπήρχε, ο χαρακτήρας που έβγαλε η ομάδα αυτή, ήταν εντυπωσιακός. Ιδιαίτερα όταν μπήκαμε σε μία διαδικασία κινδύνου αναφορικά με την εξασφάλιση μίας θέσης στην Super League 2, νομίζω ότι τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πλήρως και έφεραν την ομάδα βαθμολογικά εκεί που έπρεπε, εξασφαλίζοντας παράλληλα και ένα πιο ασφαλές μέλλον. Πλέον η Παναχαϊκή έχει την οικονομική άνεση και λόγω των εσόδων που θα υπάρξουν να κάνει κάτι καλό. Εκτός από τους πρωταγωνιστές που ήταν οι παίκτες, θέλω να ευχαριστήσω τους φροντιστές και τους γιατρούς που ήταν πραγματικά μία πολύ καλή ομάδα, εξυπηρετικότατοι και με εξαιρετικό κλίμα. Επίσης ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για την άψογη συνεργασία μας, τον Χρήστο Καραπίτσο, τον Δημήτρη Κόμπλα, τον Ανδρέα Φουσέκη όπως επίσης και τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας. Παράλληλα, οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κο Τάκη Κυριακόπουλο, τον οποίο γνώριζα από πριν, αλλά πλέον στο πρόσωπό του βλέπω έναν καλό φίλο, έναν άνθρωπο που εκπέμπει τον σεβασμό.

Όσον αφορά την αγάπη και την εκτίμηση που εισέπραξα από τον κόσμο στην καθημερινότητά μου στην πόλη, είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος και λυπάμαι που δεν ζήσαμε περισσότερα μαζί. Εύχομαι η αγαπημένη τους ομάδα να φτάσει εκεί που θέλουν και ποτέ δεν ξέρεις, στο μέλλον ίσως ξανασυναντηθούμε. Ευχαριστώ επίσης για την συνεργασία όλους τους δημοσιογράφους των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Κλείνοντας, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συνεργάστηκα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κο Κώστα Αποστολόπουλο, που ήταν ο άνθρωπος που για δύο μήνες, βρισκόταν πάντα στο πλευρό μου και φυσικά στο πλευρό της ομάδας. Ήταν ο μοναδικός σύμβουλος με τον οποίο κουβέντιαζα καθημερινά τα θέματα που αφορούσαν την Παναχαϊκή και πάντα προσπαθούσε να βρει λύσεις σε ότι προέκυπτε.

Εύχομαι στην Παναχαϊκή μέσα από την καρδιά μου να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει
".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags