Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Εβγέν Σάκχοφ: Δεν έχει αλλάξει η πρόταση του Δικεφάλου - Κοντά στην έξοδο ο Ουκρανός
| 2019-05-17 22:50:00

Απίστευτο: Ο ΠΑΟΚ "διώχνει" κορυφαίο ξένο - Έπαθε... ΣΟΚ με την πρόταση - Ποιος τον "κλέβει";

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτο: Ο ΠΑΟΚ "διώχνει" κορυφαίο ξένο - Έπαθε... ΣΟΚ με την πρόταση - Ποιος τον "κλέβει";

Απρόσμενη εξέλιξη για βασικό άσο. "Καυτό" παρασκήνιο!

ΠΑΟΚ - Εβγέν Σάκχοφ: Στην τελική ευθεία, όπως αναμένονταν, έχουν μπει τα θέματα των ανανεώσεων των συμβολαίων του Φερνάντο Βαρέλα, του Χοσέ Κάνιας και του Eβγέν Σάκχοφ στον ΠΑΟΚ. Τα δεδομένα για την κάθε μία περίπτωση, τα έχουμε αναλύσει αρκετές φορές, έγκαιρα και (εκ των πραγμάτων) έγκυρα στον sportdog.

«Σαπουνόπερα» η περίπτωση Βαρέλα, στη διάρκεια συμβολαίου (κυρίως) έχει «κολλήσει» του Κάνιας, οικονομική η διαφορά που υπάρχει με τον Σάκχοφ. Και αυτή δεν υφίσταται τώρα, αλλά από την πρώτη πρώτη συζήτηση των δύο πλευρών, από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο Ουκρανός έχει συμβόλαιο 420.000 ευρώ ετησίως. Ο ίδιος αξίωσε 700.000. Η αντιπρόταση του ΠΑΟΚ ήταν κάτι λιγότερο από 500.000. Πρόταση που απογοήτευσε τον Ουκρανό, αφού γνώριζε και ο ίδιος την εκτίμηση που του έχουν όλοι στο club.

Παρά ταύτα,  όταν κλήθηκε να πάρει μεγαλύτερο ρόλο εξαιτίας των τραυματισμών των Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, ανταποκρίθηκε ιδανικά, χωρίς την παραμικρή δεύτερη σκέψη, εξελισσόμενος σε έναν από τους καλύτερους (αν όχι τον καλύτερο) των νταμπλούχων στο θριαμβευτικό φινάλε της χρονιάς.

Ωστόσο, παρότι κανείς δεν έχει το παραμικρό παράπονο ούτε από τον επαγγελματισμό του, ούτε από την συμπεριφορά του,  ούτε φυσικά από την απόδοση του, η πρόταση του ΠΑΟΚ δεν άλλαξε. Δεν έχει αλλάξει, παραμένει η ίδια με αυτήν που είχε απογοητεύσει τον Ουκρανό στα τέλη του χειμώνα.

Και αυτό είναι που «κρατάει» το Σάκχοφ, ο οποίος δεδομένα έχει δύο καλύτερες προτάσεις στα χέρια του (εδώ και καιρό), ωστόσο δεν τις έχει αποδεχτεί περιμένοντας κάτι καλύτερο από τον ΠΑΟΚ. Όχι – πλέον – θεαματικά καλύτερο, αλλά έστω… κάτι που θα αποτελέσει και μια μίνι έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς του.

Ως τώρα, ακόμη,  δεν έχει δεχτεί κάτι τέτοιο με αποτέλεσμα και αυτός να είναι στον «αέρα» και να καλείται να επιλέξει – αν διατηρηθούν αυτά τα δεδομένα – μεταξύ συναισθηματισμού (παραμονή στον ΠΑΟΚ με τους όρους του club) και επαγγελματισμού (αποχώρηση και αποδοχή μιας από τις καλύτερες προτάσεις που έχει στα χέρια του).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέλα στην Θεσσαλονίκη - Γι΄αυτούς τους δύο τα... σκάει χοντρά ο Σαββίδης - Διαβάστε τα ποσά!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags