Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παπ Αμπού Σισέ: Άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης για κορυφαίο πρωτάθλημα
| 2019-05-17 22:22:00

Ανοίγει την πόρτα της εξόδου; - Δήλωση βασικού άσου που βάζει... φωτιές στον Ολυμπιακό

Sportdog Team
Ανοίγει την πόρτα της εξόδου; - Δήλωση βασικού άσου που βάζει... φωτιές στον Ολυμπιακό

Τρομερή ατάκα για Μαρτίνς.

Ολυμπιακός - Παπ Αμπού Σισέ: Ο Σενεγαλέζος αμυντικός άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης σε περίπτωση που έρθει πρόταση από κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Σε δηλώσεις του στο «maidenfoot.com» o Παπ Αμπού Σισέ τόνισε πως ο ατζέντης του είναι αυτός που ασχολείται με μεταγραφικά θέματα, όμως ο ίδιος δεν θα έλεγε «όχι» στην προοπτική να αγωνιστική σε μια μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα.

Παράλληλα, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Πέδρο Μαρτίνς, τονίζοντας πως τον νιώθει σαν πατέρα του.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για την Εθνική Σενεγάλης και το Κόπα Άφρικα: Είναι όνειρο ζωής για μένα και μεγάλη περηφάνεια που εκπροσωπώ την χώρα μου. Έχω λάβει μέρος στο Κόπα Άφρικα U20 το 2015 αλλά εδώ πρόκειται για πιο υψηλό επίπεδο.

Για τις δοκιμές που είχε κάνει σε ομάδες της Γαλλίας, έχοντας κάνει προσπάθεια για Τρουά, Καέν, Μονπελιέ και Στρασμπούρ: Πήγα για να κάνω την προσπάθειά μου σε μία από αυτές τις ομάδες (σ.σ. δεν ήθελε να πει ποια) αλλά μου είπαν ότι δεν έχουν θέση και έπρεπε να φύγω. Οι πολύ κακές καιρικές συνθήκες δεν μου επέτρεψαν να ταξιδέψω και ο τότε αθλητικός διευθυντής με άφησε να κοιμηθώ έξω στη βροχή, λέγοντάς μου πως δεν είχε χώρο για εμένα. Με άφησαν να κοιμηθώ έξω με τη βροχή και δύσκολες συνθήκες. Ήταν δύσκολο αλλά εμένα με έκανε πιο δυνατό όλο αυτό. Μετά ήρθε η δοκιμή στην Αζαξιό. Η ομάδα με αγκάλιασε, μου έδωσε συμβόλαιο, έγινε η οικογένειά μου και με στήριξε.

Τον Πέδρο Μαρτίνς και το μέλλον του: Είναι σαν πατέρας μου. Οδήγησε μάλιστα αρκετές ώρες για να βρεθεί δίπλα μου όταν γεννήθηκε η κόρη μου. Προσωπικά δεν θέλω να προτρέχω ούτε να βιάζομαι στην ζωή μου και την καριέρα μου. Οι ατζέντηδές μου χειρίζονται το μέλλον μου αλλά εάν έχω την ευκαιρία για να πάω σε πιο υψηλό ακόμα και σε πιο μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη τότε γιατί όχι;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags