Facebook Pixel Τι συμβαίνει με Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο στον Ολυμπιακό
| 2019-05-18 12:52:00

Μεταγραφή - τρελό ρίσκο στο λιμάνι - Παίρνει τον... τελειωμένο - Ούτε για 18άδα - Ποιον "τρώει";

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεταγραφή - τρελό ρίσκο στο λιμάνι - Παίρνει τον... τελειωμένο - Ούτε για 18άδα - Ποιον "τρώει";

Απορίες για στόχο από Ελλάδα. Σηκώνει το βάρος της φανέλας;
 

Προκαλεί αν μη τι άλλο εντύπωση. Γνωστό πως ο Ολυμπιακός αναζητά βασικό ποδοσφαιριστή, επιπέδου… Ποντένσε για την κάλυψη της μιας θέσης των εξτρέμ. Και έτσι, ο νιόφερτος, μαζί με τον Πορτογάλο, τον Μασούρα και τον Λάζαρο όποτε επιστρέψει να συνθέσουν την τετράδα των ακραίων επιθετικών του Ολυμπιακού.

Αλλά ακόμη και αν υποθέσουμε πως ο Λάζαρος (όπως όλα δείχνουν) αργεί και κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το πώς θα είναι όταν επιστρέψει, υπάρχει – και δεν πρέπει να το ξεχνάμε – ο πιτσιρικάς Σέρβος Ραντζέλοβιτς. Εκανε «όργια» φέτος στο σερβικό πρωτάθλημα και – υπενθυμίζουμε – τα συνεχή εγκωμιαστικά σχόλια γι’ αυτόν, αλλά και τις ρεπορταζιακές αναφορές πως ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να δουλέψει μαζί του, αφού απ’ όσα έχει δει, ο νεαρός διεθνής με τις Ελπίδες των «πλάβι» μεσοεπιθετικός, τον έχει κερδίσει.

Πάρα ταύτα λοιπόν, συντηρείται θέμα Μπρούνο στον Ολυμπιακό. Και όχι μόνο συντηρείται, αλλά φαίνεται πως έχει και βάση, τουλάχιστον σε επίπεδο… σκαναρίσματος (και ίσως και ένα βήμα περισσότερο). Και εδώ είναι το οξύμωρο. Πως δηλαδή ένας ποδοσφαιριστής, που δεν κάνει στον Ατρόμητο, αφού δεν μπήκαν οι Περιστεριώτες (μετά τη φυγή Κάναντι) στη διαδικασία ούτε καν να διαπραγματευτούν με την ομάδα του Βραζιλιάνου, τη ΛΑΣΚ Λίντσερ για τη μείωση της ρήτρας αγοράς του, ύψους 250.000 ευρώ, μπορεί να κάνει στον Ολυμπιακό, έστω και σε επίπεδο 18αδας;

Δεν είναι ένας 18χρονος. Τα 25 κλείνει στις 26 Μάϊου. Δεν φόρτωσε με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα. Στον 1,5 χρόνο που βρέθηκε στα μέρη μας, πέτυχε 4 συνολικά, 3 στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο, με τις ασίστ του, συνολικά, να είναι ακόμη λιγότερες. Και αυτό σε μια ομάδα που δύο διαδοχικές σεζόν ανέδειξε με τη λειτουργία της τον περυσινό καλύτερο παίκτη του πρωταθλήματος (Ουάρντα) και τον φετινό 1ο σκόρερ (Κουλούρη).

Προφανώς, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ξέρουν καλύτερα, αλλά σε κάθε περίπτωση, τα αρκετά ερωτηματικά που συνοδεύουν την περίπτωση του Μπρούνο δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητα, πάντα με την προϋπόθεση φυσικά πως η σεναριολογία των ημερών που θέλει τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν σοβαρά την περίπτωση του Βραζιλιάνου εξτρέμ, έχει βάση και υπόσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρχίζει το «καθάρισμα» ο Μαρτίνς στο λιμάνι - Τι συμβαίνει με επτά παίκτες - Αυτοί «κόβονται»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags