Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκες φωτιά για τον κρητικό εμφύλιο – Θα γίνει χαμός στα μπαράζ
| 2019-05-18 23:00:00

Ατάκες φωτιά για τον κρητικό εμφύλιο – Θα γίνει χαμός στα μπαράζ

Sportdog Team
Ατάκες φωτιά για τον κρητικό εμφύλιο – Θα γίνει χαμός στα μπαράζ

Ο προπονητής του Πλατανιά μιλά για το ματς με τον ΟΦΗ.

Χωρίς άγχος, θα παραταχθεί στο μπαράζ απέναντι στον ΟΦΗ ο Πλατανιάς, όπως τόνισε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ο Γιάννης Τάτσης.

Ο προπονητής του Πλατανιά, έχρησε φαβορί την ομάδα του Ηρακλείου και τόνισε ότι οι παίκτες του δεν έχουν να χάσουν κάτι από αυτό το ματς, οπότε θα παραταχθούν χωρίς άγχος στο μπαράζ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Τάτσης στον Αλέξη Σπυρόπουλο

Για την φετινή πορεία: "Στόχος όταν ανέλαβα ήταν η ομάδα να βγει στη δεκάδα. Στην ουσία το δύσκολο ήταν το ξεκίνημα γιατί είχαμε την υποχρέωση να ξεκινήσουμε καλά το πρωτάθλημα. Η δεύτερη θέση δεν ήταν στόχος, αλλά να χτίσουμε έναν κορμό με φόντο τη δεκάδα για τη Super League 2. 'Ηταν δύσκολο για μένα γιατί ανέλαβα δέκα μέρες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Έκανα ένα μόλις φιλικό και μόνο με αυτό το δείγμα έπρεπε να σχεδιάσω την χρονιά. Ο στόχος μας νομίζω πέτυχε και απ' ότι μου λένε υπάρχει ικανοποίηση για τον κορμό που χτίστηκε"

Για την ταυτότητα και το επιθετικό ποδόσφαιρο: "Όλα τα ματς παίξαμε 3-5-2. Όταν ήρθα στην ομάδα ο προηγούμενος προπονητής έπαιζε 3-4-3. Δεν μπορούσα με το καλημέρα να αλλάξω τα πάντα που είχαν γίνει στην προετοιμασία. Άλλαξα σταδιακά το σύστημα και πήγα σε μια δική μου επιλογή την οποία ακολουθήσαμε όλη την χρονιά. Είναι σημαντικό για μια ομάδα να ξέρει τι θέλει στο γήπεδο και ανάλογα το σύστημα να το προσαρμόσεις πάνω στις ανάγκες του παιχνιδιού"

Για τον Μιγκέλ Μπιανκόνι: "Το ποιος είναι καλύτερος είναι σχετικό. Όλοι οι παίκτες έχουν δυνατά και αδύνατα σημεία. Έχει καθαρό μυαλό και στο τελείωμα των φάσεων αλλά και στο να πασάρει και είναι παιδί που βοηθάει στην άμυνα. Τρέχει, μαρκάρει και δεν περιμένει μόνο να δείξει ατομικά τις ικανότητες του. Όσον αφορά τον Λουκίνα, η αλήθεια είναι πως ήθελα έναν Έλληνα επιθετικό. Με πέντε ξένους στην 11άδα χρειαζόμουν έναν Έλληνα για να έχω άνεση κινήσεων στο κοουτσάρισμα. Οπότε ήθελα έναν παίκτη σε χαρακτηριστικά για να συμπληρώνει τον Μπιανκόνι. Τον βρήκα στα Γιάννενα και τον πήρα"

Για το ματς με τον ΟΦΗ: "Είναι το πρώτο παιχνίδι που θα παίξουμε φέτος με προβολείς. Ελπίζω ο ξεσηκωμός του κόσμου να είναι όμορφος. Εμείς από αυτό το ματς δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Θέλω από τους παίκτες μου το δημιουργικό άγχος και από εκεί και πέρα να το χαρούμε όλοι. Σε περίπτωση αποτυχίας θα στεναχωρηθούμε για λίγες μέρες και θα το ξεπεράσουμε. Ο ΟΦΗ είναι αυτός που έχει να χάσει περισσότερα και όχι εμείς. Ο ΟΦΗ έχει μια ωραία φιλοσοφία και μακάρι να το έχουν πολλές ομάδες στην Ελλάδα. Πάντα υπάρχει πίεση, αλλά πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία και υπομονή. Σίγουρα ο ΟΦΗ είναι φαβορί στα διπλά παιχνίδια, εμείς θα προσπαθήσουμε για την υπέρβαση χωρίς να τρελαθούμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags