Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μιλά με Μπρούνο κοιτά και Γκαρσία
| 2019-05-19 08:20:00

"Σκάνε" εξτρέμ στο λιμάνι – Δύο επιλογές για τον Ολυμπιακό, έβγαλαν μάτι

του Παναγιώτη Νικολάου
"Σκάνε" εξτρέμ στο λιμάνι – Δύο επιλογές για τον Ολυμπιακό, έβγαλαν μάτι

Μιλούν με παιχταράδες οι Πειραιώτες.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στον Ολυμπιακό και σύντομα αναμένονται νέες αφίξεις. Μάλιστα υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα του Μπρούνο, του 24χρονου εξτρέμ της αυστριακής ΛΑΣΚ Λιντς, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος με τη φανέλα του Ατρόμητου και με τις εμφανίσεις του δεν πέρασε απαρατήρητος από τους Πειραιώτες.

Σύμφωνα με το Sportime υπήρξε ραντεβού με τον ποδοσφαιριστή, ώστε να συζητηθεί ενδεχόμενη συνεργασία me τους Πειραιώτες, οι οποίοι έχουν εναλλακτική σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση με τον Βραζιλιάνος, ο οποίος φέτος μέτρησε 27 εμφανίσεις 2 γκολ και 5 ασίστ στη Super League.

Ο λόγος για το Ματέο Γκαρσία, το όνομα του οποίου απασχολεί καιρό τους Πειραιώτες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός που φέτος έπαιξε 30 ματς και βρήκε 10 φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα βρίσκεται πάντα στα υπ' όψιν της διοίκησης του Ολυμπιακού, χωρίς βέβαια να έχει υπάρξει και εξέλίξη, αν δεν προχωρήσει η προηγούμενη περίπτωση.

Το σίγουρο είναι, ότι αμφότερες οι περιπτώσεις είναι πολύ καλές και φέτος έβγαλαν μάτια με τις εμφανίσεις τους στη Super League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags