Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή εξέλιξη στον Παναθηναϊκό – Θα τρελαθούν οι οπαδοί
| 2019-05-19 09:35:00

Τρομερή εξέλιξη στον Παναθηναϊκό – Θα τρελαθούν οι οπαδοί

Sportdog Team
Τρομερή εξέλιξη στον Παναθηναϊκό – Θα τρελαθούν οι οπαδοί

Σημαντική κίνηση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Σε συμφωνία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήρθε ο Ερασιτέχνης προκειμένου να αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, στα οποία θα προβλέπεται μία υποχρεωτική συνδρομή της τάξης των 50 ευρώ, παίρνοντας κάρτα μέλους στον Α.Ο. Όπως αναφέρει η “Live Sport” το μόνο που απομένει να γίνει γνωστό είναι το πώς θα αναπροσαρμοστούν οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, με τις σχετικές συζητήσεις να έχουν ήδη γίνει μεταξύ των στελεχών της ΠΑΕ.

«Έχουμε συμφωνήσει με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ για συνεργασία σ' αυτόν τον τομέα. Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας για μπάσκετ και ποδόσφαιρο θα προϋποθέτει την εγγραφή του φιλάθλου ως μέλος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Για την αγορά μεμονωμένων εισιτηρίων έχουμε σκεφτεί μία ελάχιστη συνδρομή, θα το ανακοινώσουμε εντός του Ιουνίου. Ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, αυτό πρέπει να το διευκρινίσουμε, αλλά είναι αληθές ότι έχουμε συμφωνήσει προφορικά με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ», δήλωσε στην εφημερίδα ο αντιπρόεδρος του Α.Ο. Στέφανος Αυγουλέας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, θα πληρώσει μία συνδρομή στον Ερασιτέχνη. Οπότε αυτή είναι μία σημαντική εξέλιξη για την επιβίωση του σωματείου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags