Facebook Pixel Δημήτρης Πέλκας: Προσφορά που δεν μπορεί να αρνηθεί
| 2019-05-19 14:18:00

Σκάει πρόταση πάνω από μισό εκατομμύριο για Πέλκα – Απίθανο αυτό που θα κάνει ο ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Σκάει πρόταση πάνω από μισό εκατομμύριο για Πέλκα – Απίθανο αυτό που θα κάνει ο ΠΑΟΚ

Οι Θεσσαλονικείς το πήραν απόφαση.

Μπορεί ο Δημήτρης Πέλκας να μην έκανε την κορυφαία σεζόν, φέτος στον ΠΑΟΚ, λόγω των τραυματισμών του, οι οποίοι τον οδήγησαν σε σκαμπανεβάσματα απόδοσης, οι νταμπλούχοι Ελλάδας όμως είναι σε θέση να κάνουν μία πολύ σημαντική κίνηση που αφορά το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ βλέπουν τον Πέλκα ως τον ηγέτη της επόμενης γενιάς, αυτόν που θα συνδέσει τη φετινή πρωταθλήτρια και νταμπλούχο ομάδα με τις μελλοντικές. Όπως αναφέρει η SportDay, οι ιθύνοντες του συλλόγου ετοιμάζονται να καλέσουν τον διεθνή μεσοεπιθετικό από τα Γιαννιτσά και να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνουν συζητήσεις για επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το 2021 και παράλληλα θα του γίνει πρόταση αύξησης των αποδοχών του που τώρα αγγίζουν τις 500 χιλιάδες ευρώ.

Μιλάμε δηλαδή για μία σούπερ κίνηση του ΠΑΟΚ προς τον Πέλκα, ο οποίος εξαργυρώνει κυρίως την αγάπη που έχει ο κόσμος γι'αυτόν. Ο παίκτης αγωνίστηκε φέτος σε 22 ματς της Super League, όπου πέτυχε 3 γκολ και μοίρασε 8 ασίστ. Στο Κύπελλο είχε 10 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ στην Ευρώπη, στα προκριματικά του Champions League και στους ομίλους του Europa League είχε 11 συμμετοχές και 2 γκολ.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags