Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ
| 2019-05-19 22:29:00

Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ

Sportdog Team
Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ

Τα μεγαθήρια και οι... εύκολοι!

Ολυμπιακός: Η Γαλατασαράι κέρδισε την Μπασακσεχίρ στο ντέρμπι της Πόλης και την έστειλε στο γκρουπ των αδυνάτων στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οριστικά δεν έχει διαμορφωθεί ο «χάρτης» του Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί εκκρεμεί ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου ανάλογα με τον νικητή (Αρσεναλ ή Τσέλσι) θα κριθεί αν ο Ολυμπιακός θα έχει δύο ή τρεις υποψήφιους αντιπάλους.

Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή:

Σήμερα και τυπικά βγήκαν δεύτερες στα πρωταθλήματά τους οι Μπασακσεχίρ (έχασε 2-1 από την Γαλατά στο τουρκικό ντέρμπι), ΛΑΣΚ Λιντς (Αυστρία) και Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία).

Αν η Άρσεναλ κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ, τότε ο Ολυμπιακός θα συναντήσει μία εκ των τριών στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στις 23-24 και 30-31 Ιουλίου.

Αν όμως η Τσέλσι κερδίσει το Γιουρόπα Λιγκ, τότε οι Μπασακσεχίρ και ΛΑΣΚ Λιντς θα βρεθούν απευθείας στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ολυμπιακός θα έχει δύο υποψήφιους αντιπάλους. Την Βικτόρια Πλζεν και την Αϊντχόφεν!

Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλισμένη τη θέση του στο γκρουπ των ισχυρών, όμως, θα πρέπει να περιμένει τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ στις 29ης Μαϊου στο Μπακού για να μάθει ακριβώς τον αριθμό των υποψήφιων αντιπάλων του. Εώς τώρα η μόνη σίγουρη είναι η Βικτόρια Πλζεν που είτε το πάρει η Άρσεναλ, είτε η Τσέλσι, είναι πιθανόν να βρεθεί στο δρόμο των Πειραιωτών.

Πηγή: fosonline.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags