Facebook Pixel Φοβερό deal Μαρινάκη, πάνω από 12 "χαρτιά" - Μόνο ο Ολυμπιακός
| 2019-05-20 12:06:00

Φοβερό deal Μαρινάκη, πάνω από 12 "χαρτιά" - Τον πήρε με 500.000 - Νέος Ρέτσος - Μόνο ο Ολυμπιακός

του Παναγιώτη Νικολάου
Φοβερό deal Μαρινάκη, πάνω από 12 "χαρτιά" - Τον πήρε με 500.000 - Νέος Ρέτσος - Μόνο ο Ολυμπιακός

Πότε φεύγει. Απίθανο ποιος τον θέλει. Όλο το παρασκήνιο.

Αν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού για τον οποίο όλες οι ενδείξεις (και όχι μόνο) συγκλίνουν, όχι επί του παρόντος, αλλά πολύ καιρό τώρα, πως θα πωληθεί αυτό το καλοκαίρι αυτός είναι ο Παπ Αμπού Σισέ.

Πώληση που εκ των πραγμάτων θα είναι ο ορισμός της κερδοφορίας για τους "ερυθρόλευκους", αφού απέκτησαν τον νεαρό Σενεγαλέζο δίνοντας κάτι περισσότερο από μισό εκατομμύριο στην Αζαξιό και είναι γνωστό πως δεν συζητάνε τίποτα λιγότερο από προτάσεις άνω της ντουζίνας εκατομμυρίων!

Τον περασμένο Ιανουάριο, στο τέλος της τότε μεταγραφικής περιόδου, ο Ολυμπιακός… ταβάνιασε, παρά ταύτα δεν δελεάστηκε από πρόταση 18 εκατ. ευρώ που κατατέθηκε από την Άουγκσμπουργκ. Ένα τέτοιο ποσό αναζητούν οι "ερυθρόλευκοι" και στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο, εκτιμώντας πως η συμμετοχή του παίκτη στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με τη Σενεγάλη θα συμβάλλει στο να τονωθεί το ήδη σημαντικό ενδιαφέρον που έχει προκαλέσει ο 24χρονος στόπερ.

Κατά καιρούς, έχουν γραφτεί διάφορες ομάδες ως ενδιαφερόμενες για τον Παπ Αμπού Σισέ. Δεδομένο είναι πως πολλές τον έχουν στις λίστες τους, πολλές τον τσεκάρουν, πολλές ενδιαφέρονται για την αγορά του, ελάχιστες όμως φέρονται διατεθειμένες να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις που έχει ο Ολυμπιακός, που -είπαμε- πως δεν πρόκειται να συζητήσει τίποτα λιγότερο από 15 εκατ. ευρώ. 

Σήμερα στη λίστα των ενδιαφερόμενων για τον νεαρό άσο, ήρθε να προστεθεί και η Λεβερκούζεν. Δεδομένη η αναζήτηση κεντρικού αμυντικού από τις "ασπιρίνες", αφού έχουν μόλις τέσσερις στο ρόστερ τους και πρόθεση του τεχνικού τους, Πέτερ Μπος είναι την επόμενη χρονιά να παίξουν με σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. 

Το ερωτηματικό συνίσταται στο ότι πριν δύο καλοκαίρια, ο γερμανικός σύλλογος δαπάνησε 22 εκατ. ευρώ για να αγοράσει έναν άλλο κεντρικό αμυντικό από τον Ολυμπιακό, τον Παναγιώτη Ρέτσο και η αλήθεια είναι πως... ακούγεται κάπως, να επανέλθει, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αγοράζοντας, πανάκριβα επίσης, έναν ακόμη στόπερ από τους "ερυθρόλευκους".

Σε καμία περίπτωση πάντως δεν μπορούμε να "κάψουμε" τη Λεβερκούζεν ως μια από τις (σημαντικά) ενδιαφερόμενες για τον θηριώδη αμυντικό και το κυριότερο, θα πρέπει να κρατήσουμε το επίπεδο του γερμανικού συλλόγου ως βάση του επιπέδου του ενδιαφέροντος που έχει προκαλέσει ο Σενεγαλέζος στόπερ και που έτσι, στο λιμάνι, πιστεύουν βάσιμα πως εν τέλει θα οδηγήσει σε μια πρόταση που θα τους ικανοποιεί απόλυτα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Αυτός είναι παικταράς για Ολυμπιακό, έτσι παίρνει πρωτάθλημα" - "Επίθεση" στους Αγγελόπουλους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags