Facebook Pixel ΑΕΚ: Ψωνίζει από Ισπανία ο Χιμένεθ - Τι ισχύει για Μέσα, Γκουάλ και Οβούσου
| 2019-05-20 22:38:00

Ονόματα... ΣΟΚ για ΑΕΚ - Ποιους φέρνει ο Χιμένεθ - Είναι Αραούχο και Πόνσε; - Ντέλετιτς με διαφορά!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ονόματα... ΣΟΚ για ΑΕΚ - Ποιους φέρνει ο Χιμένεθ - Είναι Αραούχο και Πόνσε; - Ντέλετιτς με διαφορά!

Απίθανα πράγματα στο ρεπορτάζ. Γιατί "τσιμπιούνται" οι οπαδοί;

ΑΕΚ: Πλέον, δεν (πρέπει να) είναι τυχαίο. Ξεκάθαρα δείχνει τάση, δείχνει στόχευση, δείχνει -στο τέλος τέλος- και μπάτζετ, από πού και σε ποιο επίπεδο μπορεί και θέλει να "ψωνίσει" η Ένωση στο επερχόμενο μεταγραφικό παζάρι. Απολύτως φυσιολογικό ο Μανόλο Χιμένεθ να εδράζει τις προτιμήσεις του στην πατρίδα του, όσο να ‘ναι όμως… ξενίζει πως αυτές προέρχονται από… καθ’ έξιν ποδοσφαιριστές της Σεγούντα.

Μετά λοιπόν το επιβεβαιωμένο πλέον ενδιαφέρον της Ενωσης για τον 28χρονο μέσο της Λας Πάλμας, ρολίστα φέτος στα Κανάρια και με "ταβάνι" στην καριέρα του ακριβώς αυτή τη φετινή σεζόν, Μαϊκέλ Μέσα, στο στόχαστρο του Χιμένεθ βρίσκεται ο Μαρκ Γκουάλ, ένας 23χρονος φουνταριστός, ο οποίος ύστερα από δύο σεζόν με τη Σεβίγγια Ατλέτικο (στη Σεγούντα), αγωνίστηκε φέτος στη Σαραγόσα, ξανά δηλαδή στη Σεγούντα, παίρνοντας 26 παιχνίδια (τα 20 βασικός) και πετυχαίνοντας 6 γκολ (τα τρία όμως σε ένα παιχνίδι, στις 28 Απριλίου κόντρα στην Κόρντομπα).

Έχει δύο χρόνια συμβόλαιο ακόμη με τη Σεβίλλη, προφανώς και δεν συνιστά μια ακριβή περίπτωση, προφανέστερο πως και το δικό του βιογραφικό σίγουρα δεν εντυπωσιάζει. Μην ξεχνάμε πως στις τελευταίες τρεις σεζόν τη θέση του βασικού φουνταριστού στην Ένωση είχαν οι Αραούχο και Πόνσε. Και, μοιραία, δεν υπάρχει η παραμικρή απολύτως σύγκριση με τον 24χρονο Ισπανό φουνταριστό.

Δεν είναι όμως ο μόνος που κυκλοφορεί σήμερα στα πρωτοσέλιδα ως υποψήφιος στόχος των Κιτρινόμαυρων. Ο δεύτερος είναι ο Σάμουελ Οβούσου, 23χρονος Γκανέζος εξτρέμ, οποίος και την τελευταία διετία αγωνίζεται στην Τσουκαρίτσκι, την πρώην δηλαδή ομάδα του πρώην τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς.

Εχει έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμη, φέτος έκανε την παραγωγικότερη σεζόν της καριέρας του με 7 γκολ στο σέρβικο πρωτάθλημα, είχε περάσει τη σεζόν 2016-17 από την Γκεντσλέρμπιρλιγκι, χωρίς όμως να αγωνιστεί ούτε δευτερόλεπτο. Πάντως, η Ένωση διέψευσε τα σενάρια για τον εν λόγω παίκτη. Άλλωστε, καλύτερος του Ντέλετιτς, που έχει καιρό τώρα κλείσει ο Δικέφαλος, δεν δείχνει σε καμία περίπτωση ο Γκανέζος…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στην Θεσσαλονίκη - Τρελό deal Σαββίδη με κορυφαία ελληνική ομάδα - Δύο παίκτες στη συμφωνία!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags