Facebook Pixel Την... είπε σε Ελευθεροτυπία ο Παππάς
| 2011-09-19 17:44:00

Την... είπε σε Ελευθεροτυπία ο Παππάς

Την... είπε σε Ελευθεροτυπία ο Παππάς

Στο δημοσίευμα της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας απάντησε με προσωπική του δήλωση ο Πέτρος Παππάς.

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωσή του:

«Σε απάντηση δημοσιεύματος που υπογράφει στην εφημερίδα Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία ο κ. Γ. Ξενάκης θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι :

1. Ο κ. Πέτρος Παππάς δεν παρενέβη υπέρ ή εναντίον οποιουδήποτε και προς οποιονδήποτε αναφορικά με τα διοικητικά θέματα της ΠΑΕ ΑΕΚ. Άρα ούτε υπέρ του κ. Στ.Αδαμίδη προς τον κ. Ν. Νοτιά. Με τον οποίο άλλωστε δεν έχει επικοινωνήσει εδώ και ένα εξάμηνο. Δεν γνωρίζουμε από ποιούς "φέρεται" ο κ. Παππάς να παρεμβαίνει, όπως αναφέρει ο συντάκτης, αλλά καλό θα είναι για την εφημερίδα και τον σημαντικό της ρόλο στο χώρο των ΜΜΕ να το μάθει και γιατί όχι να το δημοσιεύσει. Έτσι, θα μάθουμε κι εμείς μαζί με τον φίλαθλο κόσμο τους μεταφορείς σεναρίων και διαβλητών πληροφοριών.

2. Σε άλλο δημοσίευμα του ίδιου συντάκτη στη διπλανή σελίδα της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, αναφέρεται ότι οι supporters είναι "η πατέντα που επινόησε ο κ. Παππάς". Εδώ ο κ. Παππάς δεν "φέρεται" αλλά εκφράζεται η βεβαιότητα ότι "επινόησε".

Ενδιαφέρουσα ιδέα δημοσιογραφικά και ενδεχομένως επιχειρηματικά, αλλά πάσχει στη μικρή λεπτομέρεια ότι ο "επινοήσας" δεν είναι καν μέτοχος και ήδη έχει εκχωρήσει το σύνολο των μετοχών του στους supporters επειδή όπως έχει δηλώσει παύει να ασχολείται με τα θέματα της ΠΑΕ και θα συνεχίσει να παραμένει αρωγός της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Θυμίζουμε το σχετικό κομμάτι της δήλωσης που εκδόθηκε από το γραφείο μας την 13η Αυγούστου 2011 :

«Σε ό,τι αφορά στην ΠΑΕ, έκανε όλα όσα προέκυπταν από τον ως προσφάτως θεσμικό του ρόλο κι ακόμη παραπάνω, καλύπτοντας - ως μη όφειλε- ακόμη και απουσίες/ εκκρεμότητες άλλων. Σε ό, τι αφορά στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ είναι συνεχώς παρών, κάτι που θα ισχύσει και στο μέλλον».



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags