Facebook Pixel ΑΕΚ - Όγκνιεν Βράνιες: "Σατανικό" σχέδιο Μελισσανίδη - Έτσι κάνει το "μπαμ"
| 2019-05-21 10:45:00

"Σατανικό" σχέδιο Μελισσανίδη - Έτσι κάνει το "μπαμ" - Απίστευτος "εκβιασμός" - Δεν ξανάγινε!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Σατανικό" σχέδιο Μελισσανίδη - Έτσι κάνει το "μπαμ" - Απίστευτος "εκβιασμός" - Δεν ξανάγινε!

Τους πιάνει κορόιδα η ΑΕΚ. Ποιον έχει σύμμαχο. Τρομερό παρασκήνιο.

ΑΕΚ - Όγκνιεν Βράνιες: Ακόμη μια επιβεβαίωση, τρεις εβδομάδες αργότερα από τη στιγμή που το δημοσιεύσαμε, του ρεπορτάζ του sportdog. Αυτή τη φορά έχει να κάνει με τον Βόσνιο στόπερ. Σύμφωνα λοιπόν με σημερινά δημοσιεύματα, ο παίκτης έχει διαμηνύσει στη διοίκηση της Άντερλεχτ πως για τον ίδιο, η καλύτερη επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας του είναι η επιστροφή στην Ένωση.

Είδηση όμως, προφανώς, αυτό δεν είναι. Και... τίποτα να μην έλεγε ο ποδοσφαιριστής στην ομάδα του, όταν έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, με τους "κιτρινόμαυρους" να ξεκαθαρίζουν αυτήν ακριβώς την επιθυμία του διεθνούς κεντρικού αμυντικού, προφανώς δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο.

Κάπου εδώ όμως, όπως έχουμε καταγράψει από τις 30 Απριλίου, ξεκινάει το πόκερ. Η ΑΕΚ έχει διαμηνύσει πως δεν πρόκειται να δώσει ούτε ευρώ περισσότερο από το 50% των απολαβών του Όγκνιεν Βράνιες (σ.σ. 400.000 ευρώ).

Είναι σαφές πως αξιοποιεί την εναπομείνασα δόση, ύψους 1 εκατ. ευρώ, από την περυσινή μεταγραφή του παίκτη στους Βέλγους (εννοείται πως δεν τη "χρωστάει" η Άντερλεχτ, η καταβολή της είναι ορισμένη για τα τέλη Ιουνίου) και ποντάροντας στην... απογοήτευση των "μωβέ", που δεν βρίσκουν προτάσεις για τον Βόσνιο, αλλά και προφανώς θέλουν να γλυτώσουν ό,τι περισσότερο μπορούν, περιμένουν να... λυγίσουν και να δεχθούν αυτά που τους προτείνουν.

Αυτή βέβαια είναι η στρατηγική της Ένωσης. Δεν σημαίνει πως η Άντερλεχτ είναι... λάθος ή δεν έχει τη δική της. Σκεφτείτε μόνο -και το έχουμε επισημάνει αρκετές φορές- πως η Άντερλεχτ, αυτή τη στιγμή βρίσκεται ενώπιον μιας φοβερής... παλινωδίας: να έχει δηλαδή πληρώσει 3 εκατ. ευρώ για την αγορά ενός ποδοσφαιριστή, αυτός μέσα σε λιγότερο από μισή σεζόν να απαξιώνεται και να ψάχνουν τρόπους να γλυτώσουν ό,τι μπορούν από τη χασούρα και ουσιαστικά η μόνη τους επιλογή να είναι να τον παραχωρήσουν δανεικό στην ομάδα από την οποία τον αγόρασαν! Η οποία μάλιστα, τους ζητάει να πληρώσουν και το 50% του συμβολαίου του.

Δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά. Λύση θα μπορούσε να βρεθεί... χθες, αν ο Βόσνιος δέχονταν να έρθει στην Ένωση με τα χρήματα που αυτή προσφέρει. Όμως, ο παίκτης, πολύ λογικά, επιμένει σε ό,τι υπέγραψε πέρυσι: έχει τρία χρόνια ακόμη συμβόλαιο με την Άντερλεχτ, τα οποία και θα του αποφέρουν περισσότερα από 2,5 εκατ. ευρώ. Οπότε, προφανώς, δεν κάνει και αυτός βήμα πίσω επιμένοντας στην τήρηση των συμφωνηθέντων, πιέζοντας και αυτός - όπως προφανώς και η ΑΕΚ- μια ακόμη περισσότερο πιεσμένη Άντερλεχτ, η οποία ξεμένει από εναλλακτικές…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Τρελό" όνομα παίρνει η ΑΕΚ για χαφ - Δίνει πάνω από 1 "μύριο" - Απίθανο πού παίζει - Τον ξέρεις;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags