Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Φέρνει" παικταρά ο Λάζαρος - Τρελό "κονέ" Μαρινάκη
| 2019-05-21 13:28:00

"Χαμός" στο λιμάνι - "Φέρνει" παικταρά ο Λάζαρος - Τρελό "κονέ" Μαρινάκη - "Έκλεισε" από Ελλάδα ο...

του Παναγιώτη Νικολάου
"Χαμός" στο λιμάνι - "Φέρνει" παικταρά ο Λάζαρος - Τρελό "κονέ" Μαρινάκη - "Έκλεισε" από Ελλάδα ο...

Γιατί "πλακώνονται"; Ποιος έρχεται με... ψίχουλα; Ρεπορτάζ-φωτιά.

Ολυμπιακός: Την ώρα που στο μέτωπο που πραγματικά "καίει" τους Πειραιώτες αυτές τις ημέρες, την ολοκλήρωση δηλαδή της μεταγραφής του Ρούμπεν Σεμέδο δεν υπάρχει καμία ουσιαστική εξέλιξη τις τελευταίες ώρες (και ίσως τα μαντάτα από Ισπανία μεριά να μην είναι τόσο αισιόδοξα όσο καταγράφονται, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι απαγορευτικά για τη συνέχεια της προσπάθειας των "ερυθρόλευκων" για deal με τη Βιγιαρεάλ για τον Πορτογάλο), γίνεται ο… κακός χαμός για τη μια, προφανώς παραπανίσα, θέση των εξτρέμ στο ρόστερ της ερχόμενης περιόδου.

Ποντένσε, Μασούρας είναι οι δύο υφιστάμενοι. Θα αποκτηθεί ένας βασικός εξτρέμ, οπότε πάμε στους τρεις. Και υπάρχει και ο Λάζαρος, ο τραυματισμός του οποίου προφανώς και δημιουργεί την ανάγκη για απόκτηση ενός ακόμη, ο οποίος θα έχει ρόλο μέχρις ώτου επιστρέψει ο διεθνής Ελληνας και μετά θα διεκδικήσει μαζί του μια "υψηλότερη" θέση στην ιεραρχία των ακραίων μεσοεπιθετικών.

Γι’ αυτήν λοιπόν την... πέμπτη θέση των εξτρέμ, υπάρχουν στην επικαιρότητα τρία ονόματα. Αυτό του Μπρούνο, του Ολλανδού της δεύτερης ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ταχίτ Τσονγκ και του Ματέο Γκαρσία. Για τον Αργεντινό, τα είπαμε και χθες, τα είπε και ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, ο οποίος με δηλώσεις του αφενός επανέλαβε πως ο παίκτης έχει πωληθεί, αφετέρου τόνισε πως δεν θα συνεχίσει σε ελληνικό σύλλογο.

Για τον Ταχίτ Τσόνγκ, πέραν της ανακύκλωσης των όσων δημοσιεύτηκαν στην Ελλάδα, δεν φαίνεται κάτι το χειροπιαστό. Αυτό που πρέπει πάντως να σημειωθεί είναι πως ο 20χρονος Ολλανδός εκπροσωπείται από το κορυφαίο αγγλικό γραφείο μάνατζερ, Stellar Group, με το οποίο ο Ολυμπιακός έστω και δια της… τεθλασμένης (Νότιγχαμ Φόρεστ) προσπαθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα να ανοίξει παρτίδες (εξ ου και η άφιξη του Γιούρι Λοντίγκιν τον περασμένο Ιανουάριο, αφού ο διεθνής Ρώσος εκπροσωπείται από το συγκεκριμένο γραφείο).

Και έτσι φτάνουμε στην τρίτη επιλογή, ο Μπρούνο, μοιάζει αυτήν την στιγμή η πιο safe. Μπορεί να προκαλεί εντύπωση η προτίμηση των "ερυθρολεύκων" βάσει αγωνιστικών δεδομένων, ωστόσο ο Βραζιλιάνος -σύμφωνα με τα ρεπορτάζ- έχει συμφωνήσει με τους Πειραιώτες, από τα τέλη μάλιστα της περασμένης εβδομάδας, ενώ και με την ομάδα του, τη ΛΑΣΚ Λίντσερ, η ελληνική ομάδα αν δεν τα έχει βρει, είναι (τουλάχιστον) σε καλό δρόμο για να πετύχει ένα deal, το οποίο -για την ιστορία- δεν θα είναι της τάξης αγοράς του Βραζιλιάνου έναντι 500.000 ευρώ (το πόσο είναι χαμηλότερο).

Είναι προφανές πως από την εν λόγω τριάδα, δεν μπορεί -βάσει σχεδιασμού- να αποκτηθεί παραπάνω από ένας. Είναι επίσης προφανές πως οι Πειραιώτες ελέγχουν απολύτως την περίπτωση του Μπρούνο και με αυτό βάση, αναζητούν κάτι ακόμη καλύτερο (Γκαρσία, Τσονγκ)…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tα... έσπασε όλα στον αέρα ο Νικολακόπουλος για Τοροσίδη - "Του βγάζω απευθείας κόκκινη κάρτα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags