Facebook Pixel Βασίλης Τοροσίδης – Εθνική Ελλάδας: Γι’ αυτό τα πήρε κρανίο ο "Τόρο" - "Απάντηση"-φωτιά Άγγελου
| 2019-05-21 21:45:00

Ξαφνικός "χαμός" - Γι’ αυτό τα πήρε κρανίο ο "Τόρο" - "Απάντηση"-φωτιά Άγγελου - Kλείνει στόματα

του Παναγιώτη Νικολάου
Ξαφνικός "χαμός" - Γι’ αυτό τα πήρε κρανίο ο "Τόρο" - "Απάντηση"-φωτιά Άγγελου - Kλείνει στόματα

"Βράζουν" στον Ολυμπιακό. Ποιοι τον "ακύρωσαν". Θα το... σώσουν;

Βασίλης Τοροσίδης – Εθνική Ελλάδας: Αρκετά σοβαρό φαίνεται πως είναι αυτό που προκύπτει τις τελευταίες ώρες, και καθυστερημένα ομολογουμένως αν αναλογιστεί κανείς το πότε έγιναν οι κλήσεις της Εθνικής για το μίνι-καμπ που ξεκινάει αύριο,  αναφορικά με δυσαρέσκεια του Ολυμπιακού για την μη κλήση του Βασίλη Τοροσίδη.

Εκ των αρχηγών της Εθνικής ο 33χρονος δεξιός μπακ, είχε επιστρέψει από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα και προφανώς και περίμενε την κλήση από τον Αγγελο Αναστασιάδη.

Τελικά, ο εκλέκτορας επέλεξε, παρότι και ο έτερος των λογιζόμενων για βασικούς, δεξιός μπακ, Μιχάλης Μπακάκης δεν θα είναι διαθέσιμος αφού θα υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς, να καλέσει, ως μόνο καθαροαίμο δεξιό μπακ, τον Κώτσιρα του Αστέρα Τρίπολης, κρατώντας στις επιλογές του τον κατ’ ανάγκη στη συγκεκριμένη θέση στην 7η του κυπριακού πρωταθλήματος, Ομόνοια, Χάρη Μαυρία.

Προφανή τα ερωτηματικά που έχουν δημιουργηθεί, δεδομένη η δυσαρέσκεια για την συγκεκριμένη επιλογή και από τον Ολυμπιακό, αλλά κυρίως και από την πλευρά του πολύπειρου διεθνή αμυντικού. Τόση μάλιστα που δεν αποκλείεται να… διογκωθεί. Μην ξεχνάτε πως επίκεινται οι κλήσεις για τα επίσημα παιχνίδια του Ιουνίου.

Αυτές που έγιναν τώρα, ναι μεν είναι πρόκριμα των εν λόγω αναμετρήσεων, αλλά επ’ ουδενί δεν είναι δεσμευτικές. Και, αυτή ήταν η «απάντηση» από πλευράς Αναστασιάδη ως προς την μη κλήση Τοροσίδη (πως δηλαδή μπορεί να κληθεί για τα παιχνίδια), είναι όμως άγνωστο αν αρκεί στον Ελληνα αμυντικό και πως ο ίδιος θα θελήσει να δείξει τη δεδομένη δυσαρέσκεια του…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον ήθελε σαν... τρελός ο Μαρτίνς, τον έκλεισε ο Ολυμπιακός - Παίκτης 14 εκατ. ευρώ στο Λιμάνι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags