Facebook Pixel Φερνάντο Βαρέλα: ’Σφήνα" τουρκικών ομάδων για να τον αποκτήσουν - Περιζήτητος σε ΗΠΑ και Κίνα
| 2019-05-22 20:30:00

Ανατροπή δεδομένων για Βαρέλα - Τρομερό "μπάσιμο" της τελευταίας στιγμής - Δίνουν πολύ χρήμα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ανατροπή δεδομένων για Βαρέλα - Τρομερό "μπάσιμο" της τελευταίας στιγμής - Δίνουν πολύ χρήμα!

Χαμός με τον Αφρικανό. Ποιος τον παίρνει; Νέο "καυτό" ρεπορτάζ.

Φερνάντο Βαρέλα: Ηταν να μην τα «σπάσει» ο ΠΑΟΚ με τον Βαρέλα. Μέχρι και να πέσουν τίτλοι τέλους (;) στην σχέση των δύο πλευρών, ο Αφρικανός στόπερ είχε κρατήσει μακριά οποιαδήποτε ενδιαφερόμενη ομάδα προσέγγιζε είτε αυτόν είτε τον ατζέντη του. Ο Βαρέλα ήθελε να παραμείνει και το έδειχνε, αφού αρνήθηκε να συζητήσει με τον οποιοδήποτε του χτύπησε την πόρτα.

Από χτες όμως, τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Είπαμε, έπεσε σύρμα. Κυρίως από αγορές που μπορούν να εξασφαλίσουν στον Βαρέλα το συμβόλαιο που και ζητούσε από τον ΠΑΟΚ, αλλά ακόμη και αυτό που τελικά του προσφέρθηκε (και απέρριψε) από τους νταμπλούχους.

Εχουμε και λέμε λοιπόν. Στην αραβική χερσόνησο ο Βαρέλα δεν έχει – ακόμη – πρόταση που να καλύπτει τα «θέλω» του. Πλέον όμως, όπως καταγράψαμε και σε νωρίτερο ρεπορτάζ μας, έχει δώσει την συγκατάθεση του και περιμένει. Το κακό για τον Αφρικανό είναι πως, οι ομάδες εκεί σπανίως δίνουν «χοντρά» πακέτα για κεντρικούς αμυντικούς.

Στην Κίνα, γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια εδώ και καιρό να ανοίξουν πόρτες. Χωρίς απτό ακόμη αποτέλεσμα, αλλά με σημαντική προοπτική. Στις ΗΠΑ, ο Βαρέλα «δουλεύεται» καιρό, πιθανώς πριν καν την είσοδο του 2019,  αλλά και εκεί το πρόβλημα είναι τα χρήματα που ζητάει ο Αφρικανός.

Το έσχατο, ωρών, «μπάσιμο» έρχεται από Τουρκία. Ο Πορτογάλος μάνατζερ του Βαρέλα έχει κατακλυστεί τις τελευταίες ώρες από διάφορες προτάσεις τουρκικών ομάδων και κρούσεις από διάφορους ατζέντηδες, που προσπαθούν να εξασφαλίσουν την υπογραφή του προκειμένου να δουλέψουν τον Βαρέλα στη γειτονική χώρα.

Το ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ που είχε καταγραφεί το προηγούμενο διάστημα δεν υφίσταται, αφού η «θύελλα»,  λόγω του αυστηρότατου καθεστώτος επιτήρησης στο οποίο βρίσκεται από την ΟΥΕΦΑ δεν μπορεί να δαπανήσει ούτε καν τέτοιο συμβόλαιο που ζητάει ο Βαρέλα, ωστόσο με δεδομένο πως οι τρεις από τις τέσσερις «μεγάλες» της Κωνσταντινούπολης αναζητούν στο παζάρι κεντρικούς αμυντικούς, εύλογα, χτυπάει… καμπάνες.

Και δεδομένα, Μπεσίκτας, Φενερμπαχτσέ, Μπασακσεχίρ (αυτές είναι οι τρεις, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και η Γαλατά να κινηθεί, ειδικά αν αποχωρήσει ο ένας από τους δύο βασικούς της στόπερ, ο Μαρκάο) μπορούν να υπερκαλύψουν – και άνετα – τις απαιτήσεις του Βαρέλα…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Συμφωνία ΑΕΚ και Ολυμπιακού - Στην... κόντρα ο ΠΑΟΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags