Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έντονος ανταγωνισμός για Βαλμπουενά - Έχει πρόταση με 5.5 εκατομμύρια
| 2019-05-22 22:40:00

Βόμβα για την "καψούρα" - Σκάνε +5,5 εκατ. για διετές - Παίζει επιστροφή - Μπορεί ο Ολυμπιακός;

του Παναγιώτη Νικολάου
Βόμβα για την "καψούρα" - Σκάνε +5,5 εκατ. για διετές - Παίζει επιστροφή - Μπορεί ο Ολυμπιακός;

"Πανικός" με τον... κλεισμένο. Ομαδικό "ντου" και τρελά λεφτά.

Ολυμπιακός: Μπορεί ο Ματιέ Βαλμπουενά να εμφανίζεται τις τελευταίες ώρες να πλησιάζει στον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ο ανταγωνισμός για τον Γάλλο εξτρέμ δεν υφίσταται. Ίσα ίσα.

Πέραν της ανοιχτής πρότασης που έχει κατατεθεί στον 35χρονο άσο από τη Φενερμπαχτσέ για την ανανέωση του συμβολαίου του, πρόταση που προβλέπει 1+1 χρόνια, με συνολικές απολαβές (σε περίπτωση που εξαντληθεί το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα) 3,5 εκατ. ευρώ, ο Βαλμπουενά, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα ισχυρίζονται στην Τουρκία, έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα του Κατάρ, η οποία θα του αποφέρει +5,5 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Επιπρόσθετα, η σημερινή αποχώρηση του Ρούντι Γκαρσία από τον πάγκο της (αγαπημένης του) Μαρσέιγ, ερμηνεύεται από τα τοπικά media της Μασσαλίας ως ένα εμπόδιο λιγότερο για την επιστροφή του Βαλμπουενά στους Φωκαείς. Ο Γκαρσία ήταν αυτός που ήταν αντίθετος με την επιστροφή του αλλοτινού Γάλλου διεθνή και αυτός που «φρέναρε» τις όποιες συζητήσεις.

Η αλήθεια πάντως εδώ είναι πως με την Μαρσέιγ εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων την επόμενη σεζόν, τα περιθώρια της για να «δελεάσει» τον Βαλμπουενά, είναι αρκετά περιορισμένα. Αν ποντάρουν κάπου οι Φωκαείς είναι στο συναισθηματικό δέσιμο που υπάρχει με τον αλλοτινό αστέρα της ομάδας και μόνο εκεί. Αλλά σε κάθε περίπτωση για να υλοποιηθεί μια τέτοια προοπτική εξαρτάται αποκλειστικά από την…ψυχοσύνθεση του ίδιου του Βαλμπουενά, ο οποίος προφανώς και γνωρίζει πως επιστροφή στο «Βελοντρόμ» δεν θα είναι ανάλογα επικερδής για τον ίδιο (όπως άλλωστε και μια συμφωνία του με τον Ολυμπιακό) σε σχέση με τις προτάσεις που έχει ήδη στα χέρια του.

Πάντως, οι Τούρκοι επιμένουν πως η μεταγραφή του Γάλλου στον Ολυμπιακό είναι… τελειωμένη υπόθεση, κάτι που αναπαράγουν συνεχώς σε δημοσιεύματα. Το μόνο σίγουρο είναι πως το ζήτημα έχει ακόμα δρόμο και οι εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις επόμενες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιο Μεξικό; Ο... τρελός Ματέο Γκαρσία έριξε «άκυρο» και έρχεται σε top ελληνική ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags