Facebook Pixel ΑΕΛ - ΑΕΚ: "Πόλεμος" Κούγια - Μελισσανίδη: «Με απείλησε λόγω Κομίνη ο... νιάου νιάου»
| 2019-05-22 23:43:00

"Πόλεμος" Κούγια - Μελισσανίδη: «Με απείλησε λόγω Κομίνη ο... νιάου νιάου»

Sportdog Team
"Πόλεμος" Κούγια - Μελισσανίδη: «Με απείλησε λόγω Κομίνη ο... νιάου νιάου»

Νέα επίθεση στον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ.

ΑΕΛ - ΑΕΚ: Με προσωπική του δήλωση, ο ισχυρός άντρας της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας ισχυρίζεται πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον πήρε τηλέφωνο και τον απείλησε.

Η εν λόγω προσωπική δήλωση του Κούγια έρχεται σε συνέχεια της ανακοίνωσης που είχε βγάλει κατά του Κομίνη με αφορμή τη διαιτησία του στο ΟΦΗ-Πλατανιάς.

Η δήλωση του Κούγια:

«Πριν από λίγα δευτερόλεπτα με πήρε τηλέφωνο στο κινητό μου από απόκρυψη αυτή η αντρούκλα, ο νιάου νιάου η γατούλα – τίγρης έντιμος επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης.

Επειδή όταν οδηγώ και όταν δεν βρίσκομαι στα δικαστήρια, απαντώ σε όλες τις κλήσεις μου σε ανοικτή ακρόαση, οι άνθρωποι που ήταν στο αυτοκίνητο μου άκουσαν τις γυναικουλίστικες απειλές του, για την δήλωση που έκανα για τον Κομίνη με αφορμή το μαϊμού πέναλτι που έδωσε εις βάρος του Πλατανιά στο σημερινό μπαράζ.

Επειδή εγώ δεν έχω μάθει στην ζωή μου ούτε από απόκρυψη να παίρνω τηλέφωνο και να απειλώ. Επειδή τον Μελισσανίδη τον γνωρίζω από τότε που ήταν δάσκαλος σχολής οδηγών στην Νίκαια.

Επειδή τον γνωρίζω από τον αείμνηστο «Γιαννέα» του οποίου ήμουν δικηγόρος. Επειδή πολύ σύντομα θα προσδιοριστεί και η δίκη για την επίθεση εις βάρος μου από τους μπράβους του στην Βουλιαγμένη.

Επειδή όπως έχω δηλώσει τον σιχαίνομαι και σαν άνθρωπο και σαν αθλητικό παράγοντα. Δημοσιοποιώ αυτή την κατινίστικη συμπεριφορά του και του συστήνω αυτά να τα κάνει σε άλλους ανθρώπους και όχι σε μένα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags