Facebook Pixel Δημήτρης Μελισσανίδης – ΠΑΟΚ: Απάντηση με «καρφάρες» Μελισσανίδη σε Λουτσέσκου – Τρομερή επίθεση σε ΠΑΟΚ και Σαββίδη!
| 2019-05-23 01:10:00

Απάντηση με «καρφάρες» Μελισσανίδη σε Λουτσέσκου – Τρομερή επίθεση σε ΠΑΟΚ και Σαββίδη!

Sportdog Team
Απάντηση  με «καρφάρες» Μελισσανίδη σε Λουτσέσκου – Τρομερή επίθεση σε ΠΑΟΚ και Σαββίδη!

Τι είπε για το περσινό πρωτάθλημα, την…  κλοπή και το όπλο.

Δημήτρης Μελισσανίδης – ΠΑΟΚ: Απάντηση στον Ραζβάν Λουτσέσκου και στον ΠΑΟΚ έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συζήτηση που είχε το βράδυ της Τετάρτης με τους δημοσιογράφους 

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ μίλησε για τα πάντα και ανέλυσε τα πλάνα του για την ομάδα, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι οι δηλώσεις περί "κλεφτών" από τον ΠΑΟΚ για το περσινό πρωτάθλημα της Ένωσης, δεν σταματούν εδώ και έναν χρόνο.

Αναφερόμενος λοιπόν στον Ραζβάν Λουτσέσκου ο "Τίγρης¨" δεν θέλησε καν να πει ξεκάθαρα το όνομα του και τόνισε: "Ποιοι τα λένε αυτά, ποιοι μιλάνε; Μιλάνε αυτοί που έχουν ντοκτορά στο κλέψιμο".  Συνεχίζοντας και σε νέα ερώτηση γιατί δεν έχει σχολιάσει τα όσα λέγονται τόνισε ότι δεν αξίζει να πει κάτι για τέτοια άτομα και για το περσινό παιχνίδι στην Τούμπα ανέφερε: 

"Η ΑΕΚ μπήκε να παίξει ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με -5 και χωρίς φιλάθλους. Και τελικά έπαιξε με φιλάθλους και -2. Έγινε ένα παιχνίδι. Καλώς ή κακώς έγινε αυτή η φάση. Δεν εξετάζω ότι αν ήταν γκολ ή οφ σάιντ. Ήταν 50-50. Έχασα ένα Κύπελλο σαν ΑΕΚ με τρία μέτρα οφ σάιντ. Έπρεπε να μπω μέσα; Η ΑΕΚ έκλεψε το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ που το έχασε μόνος του; Αυτός που ξεκίνησε αυτή τη διαδικασία από τον ΠΑΟΚ που έβαλε τον προπονητή του στο καροτσάκι με το φιλέ".

Όλα όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνάντηση με τους εκπροσώπους του Τύπου θα δημοσιευθούν σήμερα το πρωί (Πέμπτη 23/5)...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags