Facebook Pixel Ποιος Ίνγκασον; - Πάει για στοπεράρα ο ΠΑΟΚ - "Παράνοια" Σαββίδη
| 2019-05-23 12:05:00

Ποιος Ίνγκασον; - Πάει για στοπεράρα ο ΠΑΟΚ - "Παράνοια" Σαββίδη - Ρίχνει την Τούμπα με... Γοδίν

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ποιος Ίνγκασον; - Πάει για στοπεράρα ο ΠΑΟΚ - "Παράνοια" Σαββίδη - Ρίχνει την Τούμπα με... Γοδίν

Έρχεται "καρυδάτος" αμυντικός. Δίνουν 14 εκατομμύρια συμβόλαιο;

Μοιάζει πραγματικά απίστευτο. Ακούγεται τουλάχιστον ως τέτοιο. Το σημερινό ρεπορτάζ της Live Sport που κάνει λόγο για προσέγγιση του ΠΑΟΚ στον... Ντιέγκο Γοδίν! Ναι, για τον επί δεκαετίας (τουλάχιστον) έναν από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς του πλανήτη. Τον στόπερ που προσωποποίησε τη φιλοσοφία του Τσόλο Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, από την οποία την περασμένη εβδομάδα, ανακοίνωσε την οριστική του αποχώρηση ύστερα από εννιά χρόνια.

Και εκεί προφανώς, σύμφωνα τουλάχιστον με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, "πάτησε" ο Δικέφαλος, ο οποίος όπως λέγεται αξιοποιώντας το κονέ με τον συμπατριώτη του Γοδίν και αλλοτινό του συμπαίκτη στην εθνική Ουρουγουάης, τον Πάμπλο Γκαρσία, φρόντισε να κυνηγήσει την τύχη του. Και το κυνήγι συνοδεύτηκε από πολλά μηδενικά, αφού πάντα κατά την ίδια πηγή, ο παίκτης έγινε κοινωνός της πρόθεσης των νταμπλούχων να του προσφέρουν 7 εκατ. ευρώ (!!!) τον χρόνο.

Δεν γίνονται αυτά. Με όποια ελληνική λογική να το πάρει κανείς. Και σίγουρα, όχι μόνο με την ελληνική λογική. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που τη δεδομένη στιγμή έχει όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη στα πόδια του, μπορεί να επιλέξει να πάει όπου θέλει και παρότι το deal με την Ίντερ φαίνεται να έχει τελματώσει, μάλλον δεν θα του βγει σε κακό, αφού γίνεται ένας πραγματικός χαμός για την υπογραφή του.

Ανεξαρτήτως αν υφίσταται ή όχι αυτή η πληροφορία, αν έχει βάσει το συγκεκριμένο ρεπόρταζ και αν όντως ο ΠΑΟΚ το αποτόλμησε, σίγουρα έστω και σε επίπεδο... ονείρων, δείχνει την πρόθεση των υπευθύνων του Δικεφάλου να καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την απώλεια του Φερνάντο Βαρέλα.

Δεδομένα -και αυτό όντως είναι το ρεαλιστικότερο- ο ρόλος του Σβέριρ Ίνγκασον, ενός ποδοσφαιριστή που πιστεύουν πολύ στην Τούμπα, θα είναι αναβαθμισμένος από εδώ και πέρα (με αυτήν άλλωστε τη λογική αποκτήθηκε τον Ιανουάριο, ώστε να μπορέσει να εγκλιματιστεί και να προσαρμοστεί απόλυτα και να είναι έτοιμος στο ξεκίνημα της νέας σεζόν), αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει ανάγκη για έναν ακόμη ποιοτικότατο στόπερ. Αυτό είναι δεδομένο και θα γίνει.

Από αυτό όμως ώστε να συζητάμε, ρεαλιστικά, ή ακόμη και σε επίπεδο ερωτήσεων αν μπορεί ελληνική ομάδα, οποιαδήποτε ελληνική ομάδα να δώσει 14 εκατ. ευρώ τον χρόνο (συμπεριλαμβανομένης της εφορίας) για έναν ποδοσφαιριστή, όποιος και να είναι αυτός, η απόσταση ισοδυναμεί με την απόσταση που -ποδοσφαιρικά- ένας επαγγελματίας του στάτους του Ντιέγκο Γοδίν μπορεί να βλέπει, στα 33 του, την Ελλάδα για συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας: από τη γη δηλαδή, ως τη σελήνη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απόφαση... ΣΟΚ στον ΠΑΟΚ - Αυτός θα είναι ο αντι-Βαρέλα - Τρελάθηκες ρε Λουτσέσκου;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags