Facebook Pixel Όγκνιεν Βράνιες – Δημήτρης Μελισσανίδης: Η πρώτη απάντηση Βράνιες – Τι μήνυμα έστειλε στον Μελισσανίδη
| 2019-05-23 17:13:00

Η πρώτη απάντηση Βράνιες – Τι μήνυμα έστειλε στον Μελισσανίδη για τον… ψυχίατρο (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Η πρώτη απάντηση Βράνιες – Τι μήνυμα έστειλε στον Μελισσανίδη για τον… ψυχίατρο (ΦΩΤΟ)

Μέσω Instagram απάντησε στο "αφεντικό" της ΑΕΚ.

Όγκνιεν Βράνιες – Δημήτρης Μελισσανίδης: Την απάντηση της Άντερλεχτ στην πρόταση για τον Όγκνιεν Βράνιες περιμένουν στην ΑΕΚ, όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη χθεσινοβραδινή συζήτησή του με τους δημοσιογράφους.

Το «αφεντικό» της Ένωσης τόνισε πως θέλουν τον Βράνιες πίσω και ότι εάν χρειαστεί, θα φέρει ακόμα και… ψυχολόγους ή ψυχιάτρους για να μείνει ήρεμος και να παίξει καλά.

«Ενδιαφερόμαστε για τον Βράνιες. Έχουμε κάνει την πρότασή μας και περιμένουμε απάντηση. Αν δεν προχωρήσει τότε θα πάμε για άλλη περίπτωση», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Μελισσανίδης ενώ στη συνέχεια, σε ερώτηση για το αν οι περσινές μεταγραφές βγήκαν, ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης έριξε ατάκα ότι θα φέρει ακόμα και… ψυχολόγους και τρελογιατρούς για τον Βόσνιο αν επιστρέψει τελικά στην ομάδα. «Γιατί δεν έγιναν πέρυσι τέτοιες κινήσεις; Δεν βγήκε ο Πόνσε; Πείτε μου έναν που δεν βγήκε. Εδώ έμεναν εκτός 18αδας παικταράδες.

Ο Πόνσε ήταν ισάξιος ή και καλύτερος του Αραούχο. Ο Οικονόμου δεν ήταν ισάξιος με τον Βράνιες; Θα φέρω τρελογιατρούς και ψυχολόγους για αυτόν! Στον Κονέ του είπαμε να έρθει να υπογράψει και αυτός έλεγε ότι περίμενε πρώτα τα λεφτά από την Ιταλία. Αυτά τελείωσαν στην ΑΕΚ. Τώρα συγκρίνεις τον Κονέ με τον Άλεφ; Δεν είναι άσχημος πάντως ο Άλεφ».

Ο Βράνιες λοιπόν, προφανώς ενημερώθηκε για τα όσα είπε ο Μελισσανίδης και απάντησε με μία κοινή φωτογραφία τους στο Instagram, γράφοντας πάνω από το πρόσωπό του τη λέξη «ψυχίατρος» και από του ιδιοκτήτη της Ένωσης τη λέξη «ψυχολόγος».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags