Facebook Pixel Sportdog.gr | Επαφές με Μπαρτσελόνα η ΑΕΚ – Τετ α τετ με Σεγκούρα οι κιτρινόμαυροι
| 2019-05-23 23:09:00

Επαφές με Μπαρτσελόνα η ΑΕΚ – Τετ α τετ με Σεγκούρα οι κιτρινόμαυροι

Sportdog Team
Επαφές με Μπαρτσελόνα η ΑΕΚ – Τετ α τετ με Σεγκούρα οι κιτρινόμαυροι

Άνθρωποι της Ένωσης στο άνδρο των Καταλανών.

Τις εγκαταστάσεις της Μπαρτσελόνα επισκέφτηκαν άνθρωποι των Ακαδημιών της ΑΕΚ με αρχηγό της αποστολής τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας της ΑΕΚ, Νίκο Κωστένογλου, ο οποίος είχε τετ α τετ με τον Γενικό Διευθυντή της Μπαρτσελόνα Χοσέ Σεγκούρα.

 

Διαβάστε την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Επέστρεψε τα ξημερώματα από τη Βαρκελώνη το κλιμάκιο της τεχνικής ηγεσίας της Ακαδημίας της ΑΕΚ, το οποίο επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Μπαρτσελόνα. Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Νίκος Κωστένογλου, ο προπονητής τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, ο προπονητής τερματοφυλάκων της Κ19 Ηλίας Ατματσίδης, ο προπονητής της ομάδας Κ16 Ιβάν Νεντέλκοβιτς και ο γυμναστής Δημήτρης Στεργιόπουλος βρέθηκαν στην καταλανική πρωτεύουσα το τριήμερο 20-23 Μαϊου και παρακολούθησαν τον τρόπο δουλειάς και λειτουργίας της Μπαρτσελόνα. Παρακολούθησαν προπονήσεις, ξεναγήθηκαν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και μίλησαν με στελέχη της τεχνικής και διοικητικής ηγεσίας των πρωταθλητών Ισπανίας.

Ο Νίκος Κωστένογλου είχε συνεργασία με τον Γενικό Διευθυντή της Μπαρτσελόνα Χοσέ Σεγκούρα, ενώ οι Ηλίας Ατματσίδης και Χρυσόστομος Μιχαηλίδης μίλησαν με τον επικεφαλής του goalkeeping Ρικάρντ Σεγκάρα και τον προπονητή τερματοφυλάκων της Κ23 της Μπαρτσελόνα Κάρλες Μπούσκετς (στη φωτογραφία). Ο Ιβάν Νεντέλκοβιτς είχε συνεργασία με τον προπονητή της αντίστοιχης ηλικιακής κατηγορίας της Μπάρτσα Κάρλες Μαρτίνες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags