Facebook Pixel Θύρα 4 - ΠΑΟΚ: "Πανάξιοι πρωταθλητές - Μη γίνουμε Ολυμπιακός - Διαφωνούμε με την ΠΑΕ"
| 2019-05-23 23:52:00

Σκληρή ανακοίνωση Θύρας 4: "Πανάξιοι πρωταθλητές - Μη γίνουμε Ολυμπιακός - Διαφωνούμε με την ΠΑΕ"

Sportdog Team
Σκληρή ανακοίνωση Θύρας 4: "Πανάξιοι πρωταθλητές - Μη γίνουμε Ολυμπιακός - Διαφωνούμε με την ΠΑΕ"

Πήραν θέση για τις εκλογές, το Κύπελλο και την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ.

Θύρα 4 - ΠΑΟΚ: Με μια μακροσκελή ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Πέμπτης, ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Θύρας 4 πήρε θέση για πολλά ζητήματα, μεταξύ των οποίων η κατάκτηση του νταμπλ, οι προσεχείς εκλογές αλλά και ο τελικός του Κυπέλλου

Αναλυτικά ο ιστορικός Σύνδεσμος αναφέρει:

«Το τελευταίο διάστημα έχουν γραφτεί πολλά και έχουν γίνει ακόμα περισσότερα. Φωνές έκλεισαν και συναισθήματα άγρια και πρωτόγνωρα μας κατέκλυσαν ενώ οι καπνοί από τους πυρσούς φέρνουν ακόμα θολούρα. Η αλήθεια όμως είναι απλή και λιτή και καλό θα κάνουν όλοι να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα: ο Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινοπουπολιτών είναι πανάξιος και αήττητος Πρωταθλητής και Κυπελλούχος 2018-2019.

Ο Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ ΘΥΡΑ 4 ευχαριστεί και συγχαίρει όλους, έναν προς έναν, τους συντελεστές της επιτυχίας και υπόσχεται με τη σειρά της να κάνει αυτό που κάνει όλα αυτά τα χρόνια με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και επιμονή ώστε ο σύλλογος να κατακτήσει όσα του αξίζουν και όσα του χρωστάει η ιστορία.

Πριν δύο χρόνια άλλωστε, μετά τον τελικό του Βόλου, είχαμε γράψει πως «…ερχόμαστε με την αξία μας να πάρουμε όσα μας στερήσατε άδικα τόσα χρόνια». Σας διαβεβαιώνουμε πως αυτό που ζούμε είναι απλά η αρχή. Όσο μεγάλες και να είναι οι χαρές, ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ δεν πρέπει να ξεχάσει τις μάχες που χρειάστηκαν για να φτάσουμε ως εδώ. Το γκρέμισμα του κατεστημένου δεν ήρθε σε μια μέρα. Ξεκίνησε με την διακοπή του ημιτελικού κυπέλλου με τον Ολυμπιακό το Μάρτη του 2016 στην Τούμπα εξαιτίας της ξεδιάντροπης διαιτητικής σφαγής και συνεχίστηκε με την απαίτηση του Λαού του Π.Α.Ο.Κ και την περήφανη απόφαση του προέδρου να μην κατέβει η ομάδα στον Πειραιά. Στην πορεία, αποδείχτηκε ότι το κατεστημένο έχει ακόμα βαθιές ρίζες κλέβοντας μας το περσινό πρωτάθλημα με πρόσχημα μια κορδέλα και μια φωτογραφία. Ακόμη και φέτος, που η αγωνιστική διαφορά μας από τους θιασώτες του ΠΟΚ ήταν καταφανής, το σύστημα Μαρινάκη αποπειράθηκε με μάταιες προσπάθειες να αποφύγει το αναπόφευκτο. Έδειρε διαιτητές, ξέρασε χολή μέσω των media και παρουσίασε το άσπρο μαύρο με μοναδικό σκοπό να υπονομευθεί η επιτυχία μας.

Αυτήν την επιτυχία έρχονται να εκμεταλλευτούν τα φαντάσματα του παρελθόντος και με την ιδιότητα του Π.Α.Ο.Κτσή θέλουν να επανέλθουν στο προσκήνιο. Αναφερόμαστε στον τρισκατάρατο Γιώργο Ορφανό ο οποίος κατά τη διάρκεια της θητείας του στο αμαρτωλό υπουργείο αθλητισμού συνέδεσε το όνομα του με σκάνδαλα αλλά κυρίως με το αθλητικό νομοσχέδιο που επέβαλε το “ιδιώνυμο” καταστρέφοντας ζωές αθώων. Ο σύνδεσμος μας αλλά και ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ τον πολέμησε και κατάφερε την απόσυρση του νομοσχεδίου του και τον πολιτικό του αφανισμό για σχεδόν μια δεκαετία. Ο άνθρωπος αυτός νομίζει ότι ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ έχει μνήμη χρυσόψαρου και έρχεται τώρα να ζητήσει την ψήφο μας στις δημοτικές εκλογές. Θα πάρει… αυτό που του αξίζει. Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι η συμμετοχή στο συνδυασμό του εχθρού του κόσμου του Π.Α.Ο.Κ, ενός ανθρώπου που αποτελεί την αγωνιστική σημαία της μεγάλης ομάδας του ΄70 μας απογοητεύει και μας στεναχωρεί.

Εκτός βέβαια από τον Ορφανό έχουμε και τον Ταχιάο, ο οποίος με κάθε ευκαιρία καταφέρεται δημόσια εναντίον του προέδρου της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ Ιβάν Σαββίδη και δεν διστάζει να κρύβει τα αντιΠ.Α.Ο.Κτσήδικα συναισθήματά του. Ο άνθρωπος αυτός δηλώνει με περίσσιο θράσος ότι θα δημιουργήσει προβλήματα στον Π.Α.Ο.Κ και είμαστε σίγουροι ότι η εκλογή του θα φέρει εμπόδια στην ανέγερση της Νέας Τούμπας. Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι ο κόσμος της ομάδας δεν πρέπει να ξεχνάει τη συμμετοχή του στα πιο σκοτεινά και συντηρητικά χρόνια της τοπικής αυτοδιοίκησης αυτής της πόλης όπου υπεξαιρέθηκαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ ενώ είχε το θράσος να υπερασπιστεί και τον πρώην δήμαρχο στο δικαστήριο, ο οποίος φυσικά και καταδικάστηκε.

Αναφορικά κυρίως με τον τελικό παρωδία που διοργάνωσε ο υφυπουργός Βασιλειάδης, ο οποίος συνέχισε τις αποτυχημένες και καθεστωτικές πρακτικές των προκατόχων του, ανεξαρτήτως αποχρώσεως θεωρούμε ,ότι η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ δεν αφουγκράστηκε την βούληση του κόσμου στο θέμα των εισιτηρίων και δεν επέδειξε τον απαραίτητο ζήλο για να μας έχει κοντά της. Η αποδοχή ειδικών προσκλήσεων και οποιονδήποτε άλλων συγκυριακών μέτρων που αποκλείει όλο το οπαδικό και φίλαθλο κομμάτι του λαού του ΠΑΟΚ μας βρίσκει απολύτως αντιθέτους. Ήδη στην κουβέντα για την αναδιάρθρωση συζητιέται ο διπλός τελικός χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς, ενώ διάφορες απόψεις για τελικούς με σχολεία και ιδρύματα ακούγονται όλο και συχνότερα. Είναι φανερό πως σε κάποιους το μοντέλο του μπασκετικού πρωταθλήματος που εδώ και χρόνια οι αγώνες διεξάγονται μεταξύ συγγενών και φίλων φαίνεται ακόμη πετυχημένο. Εμείς θέλουμε οι τελικοί να γίνονται σε μονό παιχνίδι, σε ουδέτερο γήπεδο με οπαδούς και των δυο ομάδων. Κάτι διαφορετικό δεν πρέπει να υπογραφεί από την ΠΑΕ.

Είναι γεγονός ότι ο Π.Α.Ο.Κ έχει αλλάξει επίπεδο σε όλους τους τομείς. Ολόκληρο το οπαδικό κίνημα του Π.Α.Ο.Κ αγκαλιάζει την ανοδική πορεία της ομάδας χωρίς ιδιοτέλεια , περήφανα και ανεξάρτητα διαφυλάσσοντας τις αξίες και την παρακαταθήκη που με θυσίες και υπερηφάνεια μας παρέδωσαν οι προηγούμενες γενιές. Η κατάντια ενός κάποτε υπολογίσιμου αντιπάλου που εδώ και χρόνια έχει καταντήσει οπαδικό ζόμπι(γαύρος), όσο μακριά και να είναι αυτήν τη στιγμή από εμάς ως ιδέα, δείχνει ξεκάθαρα γιατί δεν πρέπει να προδώσουμε ποτέ τις Π.Α.Ο.Κτσήδικες μας αρχές.

Πρέπει όλοι μαζί σύνδεσμοι και κόσμος να μην ξεχάσουμε από πού προερχόμαστε και που θέλουμε ή δεν θέλουμε να φτάσουμε. Είμαστε προσφυγικό σωματείο που ιδρύθηκε από κατατρεγμένους ανθρώπους και βασίστηκε στην ανιδιοτελή αγάπη και την προσφορά όχι στα κύπελλα και τα πρωταθλήματα. Δε βασίστηκε στο χρήμα αλλά στην αλληλεγγύη και πέτυχε λίγα σε τίτλους αλλά πολλά περισσότερα στις συνειδήσεις και είμαστε υπερήφανοι γι αυτό. Για εμάς ο Π.Α.Ο.Κ πάντα θα πρεσβεύει το κάτι διαφορετικό γιατί πολύ απλά είναι το κάτι διαφορετικό. Όλα σε αυτήν τη ζωή είναι θέμα ιδεολογίας και μπροστά στον Π.Α.Ο.Κ όλες οι υπόλοιπες απλά ωχριούν.

Μετά τιμής,

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ ΘΥΡΑ 4

.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags