Facebook Pixel ΑΕΚ - Μάρκο Λιβάγια: Τον βγάζει στο σφυρί η Ένωση;
| 2019-05-24 11:11:00

Φεύγει top 11αδάτος από την ΑΕΚ - Σενάριο πώλησης - Επιβεβαίωση sportdog!

Sportdog Team
Φεύγει top 11αδάτος από την ΑΕΚ - Σενάριο πώλησης - Επιβεβαίωση sportdog!

Το διάβασες εδώ; Είναι είδηση!

ΑΕΚ - Μάρκο Λιβάγια: Ήδη από τις 22 Απριλίου έχουμε γράψει, εδώ στο sportdog, ότι υπάρχει θέμα με πιθανή πώληση του Κροάτης επιθετικού από την Ένωση.

Ρεπορτάζ που βλέπουμε ότι, σήμερα, φούντωσε ξανά και δημοσιεύτηκε και σε άλλα Μέσα!

Το θέμα είχε τίτλο "Τρελαμένοι" για Λιβάγια - Τον βγάζουν στο σφυρί; - Τι παίζει με τα 10 "μύρια" - Τραγική εξέλιξη και μεταξύ άλλων ανέφερε:

(...)Υπάρχει πολύ μεγάλος προβληματισμός για την εικόνα, τις εμφανίσεις του Λιβάγια. Τόσο με τις επιδόσεις του στο γήπεδο (κάκιστες) όσο και με την εν γένει συμπεριφορά του, η οποία στα μάτια της κοινής γνώμης αποτυπώνεται από τις πάμπολλες κάρτες που έχει δεχτεί φέτος, αλλά στους ανθρώπους της Ενωσης, αυτή η συμπεριφορά του έχει προεκτάσεις (και πολύ σημαντικότερες) και στην καθημερινότητα της ομάδας.

Συνεπώς, μια πρόταση η οποία μέσα σε ένα χρόνο ουσιαστικά θα απόσβενε κατά 300% το ποσό της δαπάνης για την αγορά του Κροάτη (1,8 εκατ.) εννοείται πως θα έβαζε σε σοβαρές σκέψεις τη διοίκηση της ΑΕΚ. Το κακό όμως είναι πως δεν υπάρχει όχι καν ενδιαφέρον, έστω και γι’ αυτό το ποσό των 5 εκατ. ευρώ, αλλά ούτε καν υπόνοια πως μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Δείγμα και αυτό της καθίζησης του Λιβάγια στη φετινή περίοδο, αφού από εκεί που επανήλθε στις αρχές του φθινοπώρου στην δευτεραθλήτρια Κόσμου εθνική Κροατίας, εξαργυρώνοντας εν πολλοίς την όντως πολύ καλή περυσινή του σεζόν, πλέον είναι ζήτημα πότε έχει κάνει το τελευταίο του καλό 90λεπτο με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags