Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι "παικταράδες" του Μαρινάκη
| 2019-05-24 11:53:00

Αυτοί είναι οι "παικταράδες" του Μαρινάκη - "Bόμβα" με φορ - Ποιος Μπεργκ; - Όνομα-έκπληξη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτοί είναι οι "παικταράδες" του Μαρινάκη - "Bόμβα" με φορ - Ποιος Μπεργκ; - Όνομα-έκπληξη!

Έρχεται... τσουνάμι στο λιμάνι. Νέος Βαλμπουενά. Χαμός στα "φτερά"!

H προεδρική προαναγγελία για ανακοινώσεις από Δευτέρα, όχι ενός αλλά περισσότερων "παιχταράδων", όπως χαρακτηριστικά δήλωσε χθες ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λογικό είναι να έχει βάλει στην πρίζα άπαντες και να φουντώνει τη σεναριολογία.

Τι δεδομένα έχουμε; Οι Πειραιώτες έχουν "κλεισμένο" και στο χέρι τους τον Μπρούνο, περιμένουν την Κυριακή τον Ματιέ Βαλμπουενά για να επικυρώσει τη συμφωνία του για συνεργασία ενός χρόνου, περιμένουν την εντατικοποίηση των επαφών με τη Βιγιαρεάλ για τον δανεισμό του Ρούμπεν Σεμέδο. Αυτά μοιάζουν να είναι τα προφανή, από εκεί και πέρα, ξεκινάνε τα σενάρια. 

Τα τουρκικά media συντηρούν θέμα Μάρτιν Σκρτελ, κάνοντας λόγο για προσφορά διετούς συμβολαίου στον γερόλυκο Σλοβάκο στόπερ. Έτσι κι αλλιώς, υπενθυμίζουμε, πως ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει δύο κεντρικούς αμυντικούς και τουλάχιστον τον έναν τον θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. 

Το φλερτ με τον Μάρκους Μπεργκ συνεχώς συντηρείται, ακόμη και από τα χείλη του Γιάννη Μώραλη χθες, παρότι υπάρχουν αρκετές επιφυλάξεις εκ μέρους του συλλόγου και σημαντική διαφορά στα "θέλω" του Σουηδού και αυτά που μπορεί και θέλει να του προσφέρει ο Ολυμπιακός.

Γενικά πάντως, αυτό που προκύπτει στο θέμα του βασικού φουνταριστού των "ερυθρόλευκων" για την ερχόμενη σεζόν είναι πως η στόχευση είναι σε (πραγματικά) ψηλό ράφι. Και εκεί, οι περισσότεροι στον Ολυμπιακό δεν έχουν τον πρώην φορ του Παναθηναϊκού, πάντα συνδυαστικά με την αναλογία ηλικίας/κόστους.

Συντηρείται επίσης και το θέμα του Ματέο Γκαρσία και αυτό παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της Λας Πάλμας, με τις οποίες ξεκαθάρισε πως ο Αργεντινός δεν θα αγωνιστεί την ερχόμενη σεζόν σε ελληνικό σύλλογο.

Και η αλήθεια είναι πως προκαλεί έκπληξη η συντήρηση του εν λόγω θέματος, αφού με τον "κλεισμένο" Μπρούνο και την άφιξη Βαλμπουενά, στο ρόστερ του Ολυμπιακού θα υπάρχουν πλέον πέντε εξτρέμ: ο Γάλλος, ο Βραζιλιάνος, ο Μασούρας, ο Ποντένσε και ο τραυματίας Λάζαρος. Για ποιον λόγο να αποκτηθεί και εκτός;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέο... μπαμ από Μώραλη - Απίστευτη live αποκάλυψη για Μαρινάκη - "Άφωνοι" στο πλατό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags