Facebook Pixel "Κόλαση" στον ΠΑΟΚ - Νέος "τελειωμένος" μετά τον Σάχοφ
| 2019-05-24 12:56:00

"Κόλαση" στην Τούμπα - Νέος "τελειωμένος" μετά τον Σάχοφ - Τεράστιο πρόβλημα - Θέλει... Μπεργκ

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Κόλαση" στην Τούμπα - Νέος "τελειωμένος" μετά τον Σάχοφ - Τεράστιο πρόβλημα - Θέλει... Μπεργκ

Ήρθαν τα πάνω-κάτω. "Τρελαμένος" ο Λουτσέσκου. Επτά μεταγραφές!

Σίγουρα, η μετά νταμπλ εποχή δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για τον ΠΑΟΚ. Τα ανοιχτά μέτωπα με τις εκκρεμείς ανανεώσεις συμβολαίων, κλείνουν για τον Δικέφαλο, αλλά με αρνητικό τρόπο. Και αγωνιστικά κυρίως και πρωτίστως και επικοινωνιακά, το πλήγμα είναι σημαντικό, ειδικά -ως προς το δεύτερο- βάσει του τρόπου που διαχειρίζονται στην Τούμπα τα εν λόγω θέματα.

Σε επόμενο όμως επίπεδο, προκύπτουν αρκετά ζητήματα για τους υπευθύνους των νταμπλούχων, μετά τις αποχωρήσεις των Βαρέλα, Σάχοφ και ενώ ανοιχτό (και χωρίς κανείς να "καίγεται" για την παραμονή του) και το θέμα του Κάνιας. Και ο λόγος είναι προφανής: η ολοένα και σημαντικότερη αύξηση των κενών που είναι υποχρεωμένη πλέον η διοίκηση να καλύψει,  σε συνδυασμό μάλιστα με τους αρκετούς και μακροχρόνιους τραυματισμούς βασικών του στελεχών.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Προτεραιότητα ο "αντι-Βαρέλα". Διάθεση να επενδύσει ο οργανισμός στον Γιαννούλη για την κάλυψη του κενού του Βιεϊρίνια υπάρχει, ωστόσο μέχρι να επιστρέψει (και κυρίως, με το να είναι άγνωστο πώς θα επιστρέψει, σε τι κατάσταση) θα πρέπει να υπάρχει και μια λύση πίσω από τον Γιαννούλη, που αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει.

Ο Μάτος στα δεξιά της άμυνας δεσπόζει, σκέψεις για προώθηση του Λύρατζη ή μετατροπή του Λημνιού σε δεξιό μπακ-χαφ, όντως υφίστανται, ωστόσο εννοείται πως δεν γίνεται να αποκλειστεί τη δεδομένη στιγμή μια ακόμη προσθήκη ενός δεξιού μπακ που θα λειτουργεί ως ρεζέρβα του Βραζιλιάνου.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα βρίσκεται στο κέντρο, όπου αυτήν τη στιγμή υγιής υπάρχει μόνο ο δανεικός Μίσιτς. Κανείς άλλος! Ο Βέρνμπλουμ αναμένεται να επιστρέψει κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι, για τον Μαουρίσιο... καλό χειμώνα, οπότε δεδομένα ο ΠΑΟΚ είναι "υποχρεωμένος" να ψάξει για τουλάχιστον δύο ακόμη μέσους, προκειμένου να βγουν τα κουκιά στον Λουτσέσκου στα καλοκαιρινά, ευρωπαϊκά προκριματικά. Τουλάχιστον δύο…

Από εκεί και πέρα, δεδομένη είναι η πρόθεση για απόκτηση ενός "ενδεκαδάτου" εξτρέμ. Αν αυτός μπορεί να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης, τότε με Άκπομ και Σβιντέρσκι κλείνει η τριάδα και των φουνταριστών. Αν όχι, τότε στις σκέψεις των ανθρώπων των πρωταθλητών είναι η προσθήκη ενός ακόμη, πιο έμπειρου (τύπου Μπεργκ), που θα πλαισιώσει τους δύο νεαρούς.

Κοινώς, από εκεί που ο Δικέφαλος έλεγε "2-3 κινήσεις το πολύ" στο τέλος της περασμένης σεζόν, αυτές πλέον, με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, δεν αποκλείεται να φτάσουν τις (τουλάχιστον) επτά… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη "πλάκα" από τον Σάκχοφ στον ΠΑΟΚ - Εκεί υπογράφει, αυτός τον "κλέβει" - Το έμαθε ο Ιβάν;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags