Facebook Pixel Πετάει έξω από την Τούμπα τους μάνατζερς ο Σαββίδης!
| 2019-05-25 11:00:00

Τα... πήρε κρανίο ο Ιβάν - Τους πετάει έξω από την Τούμπα - "Καταστρέφουν" τον ΠΑΟΚ - Χαμός!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τα... πήρε κρανίο ο Ιβάν - Τους πετάει έξω από την Τούμπα - "Καταστρέφουν" τον ΠΑΟΚ - Χαμός!

"ΣΟΚ" μετά το νταμπλ. Παίρνουν "κεφάλια". Τρομερό παρασκήνιο.

Δεν έχουν λίγα να αντιμετωπίσουν στον ΠΑΟΚ. Κάτι οι τραυματισμοί, κάτι οι συνεχόμενες αποχωρήσεις, έχουν δημιουργήσει ένα τελείως διαφορετικό σκηνικό από αυτό που περίμενε κανείς σε μια ομάδα, η οποία προέρχεται από ένα νταμπλ, το πρώτο της πρωτάθλημα έπειτα από 34 χρόνια και που φαίνονταν πως δεν θα χρειαστεί παρά μόνο μερικές, στοχευμένες κινήσεις για να μπολιάσει, να ενισχύσει το ρόστερ της που κυριάρχησε εντός των ελληνικών συνόρων.

Είπαμε όμως, αναλύσαμε στον sportdog από χτες, πως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περίμεναν οι άνθρωποι του «δικεφάλου». Και το τελευταίο που θα ήθελαν τη δεδομένη στιγμή είναι… παιχνίδια. Παιχνίδια μάνατζερ, που έτσι κι αλλιώς δεν είναι από το είδος των επαγγελματιών που γουστάρουν στην Τούμπα, οι οποίοι ποντάρουν σε αυτό το περίεργο καθεστώς που επικρατεί τη δεδομένη στιγμή στην ομάδα προκειμένου να προωθήσουν την προσωπική τους ατζέντα αναφορικά με τα συμφέροντα των πελατών τους.

Ειδικά όταν μιλάμε για ποδοσφαιριστές με μεγάλη υπόσταση και ειδικό βάρος στην ομάδα, στην εξέδρα, την τοπική κοινωνία. Στον ΠΑΟΚ δεν αρέσουν «επικοινωνιακά» τεχνάσματα περί φημολογούμενων, υποτιθέμενων, εν δυνάμει προτάσεων για ποδοσφαιριστές, πόσο μάλλον όταν αξιοποιούνται προκειμένου να δημιουργηθούν συνθήκες άλλων διαπραγματεύσεων για αναπροσαρμογή συμβολαίων. Αφενός γιατί δεν κάνουν παζάρι μέσω των media, αφετέρου γιατί ενισχύουν την παγιωμένη άποψη τους για όσους ατζέντηδες επιλέγουν τη συγκεκριμένη οδό (έτσι κι αλλιώς, δεν έχουν και άλλες, αφού έχουν «κοπεί» οι δίαυλοι με το διοικητήριο των νταμπλούχων) και την αρνητική επίδραση που θεωρούν πως έχουν στην καθημερινότητα της ομάδας.

Κάτι τέτοια λοιπόν, όταν βλέπουν και διαβάζουν και πληροφορούνται, τους κάνουν – κυριολεκτικά – έξαλλους. Και σε καμία περίπτωση – και αυτό το έχουν διαμηνύσει εκεί που θεωρούν πως πρέπει – δεν επηρεάζεται η πολιτική τους. Ειδικά σε τέτοια εποχή, που τα πράγματα δεν φαίνεται πως έχουν μπει ακόμη σε μια ροή, το τελευταίο που θέλουν να νιώθουν είναι πως πιέζονται επικοινωνιακά. Και συνήθως, σε τέτοιες περιπτώσεις, το αποτέλεσμα είναι αντίθετο από το επιδιωκόμενο όσων προκαλούν και παράγουν – πάντα σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ – τα εν λόγω «παιχνίδια».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags