Facebook Pixel Μπάγερν Μονάχου – Λειψία 3-0: Κατέκτησαν το Κύπελλο Γερμανίας οι Βαυαροί (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-05-25 22:58:00

Καθάρισε... μόνος του ο Λεβαντόφσκι - Απόλυτη κυρίαρχος η Μπάγερν - Σήκωσε και το Κύπελλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Καθάρισε... μόνος του ο Λεβαντόφσκι - Απόλυτη κυρίαρχος η Μπάγερν - Σήκωσε και το Κύπελλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Θρίαμβος στον τελικό με 3-0 επί της Λειψίας!

Μπάγερν Μονάχου – Λειψία: Τί κι αν η σεζόν της πέρασε από… χίλια κύμματα; Η Μπάγερν επιβεβαίωσε την κυριαρχία της στη Γερμανία, κατακτώντας το νταμπλ!

Μετά το πρωτάθλημα, που πανηγύρισαν την προηγούμενη εβδομάδα, οι Βαυαροί έφτασαν και στην κατάκτηση του 19ου Κυπέλλου της ιστορίας τους, επικρατώντας 3-0 της Λειψίας στον τελικό χάρη σε δύο γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ένα του Κίνγσλεϊ Κομάν.

O Λεβαντόφσκι άνοιξε το σκορ με πολύ ωραία κεφαλιά στο 29' και ο Νόιερ έκανε την απόκρουση του αγώνα σε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Φόρσμπεργκ, κρατώντας το μηδέν για τη Μπάγερν στο 48'.

Ο Κομάν "κλείδωσε" τη νίκη των Βαυαρών στο 78' και ο Λεβαντόφσκι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του Κόβατς στο 85'.

Έτσι, οι Φρανκ Ριμπερί και Άριεν Ρόμπεν, που μπήκαν αμφότεροι ως αλλαγές, έκλεισαν με ιδανικό τρόπο την καριέρα τους στους Βαυαρούς, αποχαιρετώντας με νταμπλ!

Οι συνθέσεις:

Λειψία (4-4-2): Γκουλάτσι, Κλόστερμαν, Κονατέ, Όρμπαν (70’ Ουπαμεκανό), Χάλστενμπεργκ, Ζάμπιτσερ, Άνταμς (65’ Λάιμερ), Καμπλ, Φόρσμπεργκ, Πούλσεν, Βέρνερ.

Μπάγερν Μονάχου (4-2-3-1): Νόιερ, Κίμιχ, Ζίλε, Χούμελς, Αλάμπα, Τιάγκο, Μαρτίνεθ (65’ Τολισό), Κομάν (87’ Ριμπερί), Μίλερ, Γκνάμπρι (73’ Ρόμπεν), Λεβαντόφσκι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags