Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρότυπο κατά του ρατσισμού ο Στέρλινγκ
| 2019-05-27 00:29:00

Πρότυπο κατά του ρατσισμού ο Στέρλινγκ

Sportdog Team
Πρότυπο κατά του ρατσισμού ο Στέρλινγκ

Κάποτε δεχόταν κριτική.

Τη σεζόν 2018-19 το αστέρι του Ραχίμ Στέρλινγκ έλαμψε πιο φωτεινά από ποτέ. Ο 24χρονος επιθετικός, είναι πρωταθλητής της Premier League, νικητής του FA Cup και νικητής του League Cup κατακτώντας έτσι το εγχώριο ιστορικό treble με την Μάντσεστερ Σίτι. Οι προσωπικές του διακρίσεις περιλαμβάνουν τον νεαρό παίκτη της χρονιάς (PFA), παίκτη της χρονιάς σύμφωνα με την ένωση δημοσιογράφων, ενώ ήταν δεύτερος, πίσω από τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στην ψηφοφορία για παίκτης της χρονιάς (PFA).

Κάποτε, ο Στέρλινγκ δεχόταν έντονη κριτική για τη δυσκολία του στο τελείωμα της φάσης, που έφτασε μέχρι το σημείο να δέχεται έντονες αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους της εθνικής ομάδας της Αγγλίας. Πλέον ο Στέρλινγκ αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες επιθετικές λύσεις στο «νησί» με 23 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις με τη Μάντσεστερ Σίτι εφέτος, έξι τέρματα με την εθνική ομάδα και επιπλέον 17 ασίστ.

Ωστόσο είναι η στάση του απέναντι στο ρατσισμό και το γεγονός ότι έχει γίνει ένας ανεπίσημος εκπρόσωπος μιας γενιάς ποδοσφαιριστών για θέματα όπως η φυλή, η τάξη, η κοινωνία και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, που έχει κάνει ανθρώπους να αναρωτιούνται αν...

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags