Facebook Pixel Συνέντευξη Τσιακίρη για Σκρτελ και Βαλμπουενά στο sportdog
| 2019-05-26 21:00:00

"Δίδυμο-φωτιά Βαλμπουενά-Φορτούνη - Ογκόλιθος ο Σκρτελ - Δίνει 2 εκατ. για Μήτρογλου;"

του Γιώργου Κτενά
"Δίδυμο-φωτιά Βαλμπουενά-Φορτούνη - Ογκόλιθος ο Σκρτελ - Δίνει 2 εκατ. για Μήτρογλου;"

Ένας "ειδικός" μιλά για "Τούρκους" και Ολυμπιακό. 
 

Αμυντικό ογκόλιθο χαρακτήρισε τον Μάρτιν Σκρτελ στο sportdog o Γιάννης Τσιακίρης, καθώς ο Σλοβάκος στόπερ φαίνεται ότι απασχολεί τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Άριστος γνώστης τού τουρκικού ποδοσφαίρου ο Τσιακίρης, αναφέρθηκε ακόμα στην ποιότητα και την ταχύτητα του Βαλμπουενά, ο οποίος θα μπορούσε να σχηματίσει εξαιρετικό δίδυμο με τον Φορτούνη, αλλά και στον Κώστα Μήτρογλου που επίσης η περίπτωσή του "παίζει" για τον Ολυμπιακό. 

"Δίδυμο με Φορτούνη ο Βαλμπουενά - Ταχύτητα για να κάνει τη διαφορά"  

"Η Φενέρ, φέτος, έχει αλλάξει τρεις προπονητές. Ο Βαλμπουενά στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος ήταν άφαντος, δεν είχε ρόλο και τον Γενάρη ήταν να φύγει από την ομάδα. Μετά την τελευταία αλλαγή προπονητή, όμως, άρχισε να παίρνει παιχνίδια και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη σωτηρία της Φενέρ. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι σε προχωρημένη ηλικία και είχε κάποιους τραυματισμούς. Στο τελευταίο ματς, μάλιστα, τραυματίστηκε ξανά", ήταν το αρχικό σχόλιο του Γ. Τσιακίρη στο sportdog και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Η ποιότητά του, που τον έχει αναδείξει όλα αυτά τα χρόνια, προφανώς και υπάρχει. Στον Ολυμπιακό θα μπορούσε να είχε ρόλο βασικού και να κάνει τη διαφορά. Παίζει στα άκρα αλλά, προφανώς, μπορεί να παίξει και πίσω από τον επιθετικό. Διαθέτει ταχύτητα ικανή για να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι μπορεί να κάνει πολύ καλό δίδυμο με τον Κώστα Φορτούνη".



"Μεγάλο συμβόλαιο ο Μήτρογλου - Άνετα στον Ολυμπιακό ο Σκρτελ"

Πώς ήταν η παρουσία του Μήτρογλου στη Γαλατά, το όνομα του οποίου επίσης έχει εμπλακεί με τον Ολυμπιακό;

"Ήρθε στη Γαλατά αλλά βρήκε σοβαρό ανταγωνισμό. Η ομάδα είχε αποκτήσει τον Ντιάν και ήταν δύσκολο να πάρει φανέλα βασικού ο Μήτρογλου. Νομίζω, όμως, ότι θα ταίριαζε το τουρκικό πρωτάθλημα στον Μήτρογλου, θα ήταν καλό αν έμενε. Τώρα όσον αφορά τον Ολυμπιακό, προφανώς θα μπορούσε να ήταν βασικός, αλλά το κασέ του είναι αρκετά υψηλό. Νομίζω ότι λαμβάνει κάπου δύο εκατ. ευρώ τον χρόνο, δεν ξέρω αν μπορεί να δώσει ο Ολυμπιακός αυτό το ποσό. Αλλά είναι σαφές, αν τελικά προχωρήσει η περίπτωσή του, ότι ξέρει την ομάδα και το πρωτάθλημα και, αν επιστρέψει στην Ελλάδα, μπορεί να αποδώσει άμεσα".



Τέλος, θέλω να μου πεις δύο λόγια για τον Σκρτελ, που επίσης ενδιαφέρει τους Ερυθρόλευκους.

"Έχει δείξει ότι θέλει να φύγει από τη Φενέρ, αλλά είναι πολύ καλός αμυντικός. Αυτό που λέμε ογκόλιθος, μπορεί να σταθεί άνετα στον Ολυμπιακό, είναι οργανωτής στην άμυνα, έχει ηγετικά χαρακτηριστικά. Στο τουρκικό πρωτάθλημα, πάντως, υπάρχουν ευκαιρίες για τις ελληνικές ομάδες, παίκτες με ταχύτητα και τεχνική, είναι πηγή ποιοτικών παικτών το τουρκικό ποδόσφαιρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό θα είναι «μπαμ» με Μανωλά - Είναι δυνατόν να πάει εκεί; - Απίστευτη εξέλιξη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags