Facebook Pixel Γιώργος Μασούρας: Τρομερές ατάκες για τον Ολυμπιακό - Στέλνει... μήνυμα στον ΠΑΟΚ!
| 2019-05-26 22:46:00

Τρομερές ατάκες Μασούρα για τον Ολυμπιακό - Στέλνει... μήνυμα στον ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Μασούρα για τον Ολυμπιακό - Στέλνει... μήνυμα στον ΠΑΟΚ!

"Προειδοποιεί" τον Δικέφαλο ο Έλληνας άσος.

Γιώργος Μασούρας: Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού μίλησε στο novasports.gr για τη φετινή σεζόν και την προσωπική του πορεία στον Πανιώνιο και εν συνεχεία στους Πειραιώτες και στην Εθνική Ελλάδας.

Ο διεθνής άσος τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και τερμάτισε δεύτερος με μόλις δύο νίκες διαφορά από τον ΠΑΟΚ. Υποστήριξε, ωστόσο, ότι οτου χρόνου οι Ερυθρόλευκοι θα επιστρέψουν στην κορυφή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Φέτος τα έχεις ζήσει όλα. Εξαιρετικά στον Πανιώνιο, μεταγραφή στον Ολυμπιακό όπου τα πήγες περίφημα και κλήση στην Εθνική ομάδα. Πως ζεις τη φετινή σεζόν;

«Είμαι πολύ χαρούμενος για όσα ζω τη φετινή σεζόν. Έχω δουλέψει αρκετά γι' αυτό και νιώθω πως κατά κάποιο τρόπο δικαιώθηκα. Υπήρξαν ασφαλώς και οι συγκυρίες αλλά και κάποιοι άνθρωποι που με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ και τους ευχαριστώ όλους. Θέλω να συνεχίσω έτσι».

Σου δίνουν κίνητρο όλα αυτά ή σε γεμίζουν ευθύνη;

«Νιώθω ευλογημένος και τυχερός που βρίσκομαι σε αυτό το επίπεδο και να φοράω την ερυθρόλευκη και τη γαλανόλευκη φανέλα. Είναι τιμή μου αλλά είναι ταυτόχρονα ευθύνη και βάρος για να συνεχίσω να δικαιώνω όλους όσους με πιστεύουν και φυσικά τον εαυτό μου».

Πως βλέπεις την περιπέτεια που ακούει στο όνομα Εθνική Ελλάδος;

«Σκέφτομαι ότι θέλω να συνεχίσουμε το καλό ξεκίνημα που έχουμε κάνει. Είμαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτούς τους πολύ καλούς παίκτες και νιώθω ότι πρέπει να δίνω διαρκώς το 100% του εαυτού μου για να δικαιώσω τους πάντες».

Σας βοηθάει το γεγονός ότι στην ομάδα υπάρχουν παδιά από το 2004 που θέλουν να σας περάσουν τη σωστή νοοτροπία;

«Ο Άγγελος Μπασινάς και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος που βρίσκονται στην Εθνική ομάδα έχουν την απαραίτητη εμπειρία. Η Εθνική ήταν η μεγάλη τους αγάπη και αυτό έφερε την επιτυχία του 2004. Ο κύριος Αναστασιάδης τους εμπιστεύτηκε και, πλέον, η Εθνική χρειάζεται χρόνο».

Πως βλέπεις την πρωτοβουλία να προετοιμαστείτε περισσότερες μέρες στην Ολλανδία;

«Όπως γνωρίζετε οι Εθνικές ομάδες δεν έχουν πολύ χρόνο για να προετοιμάζουν τα παιχνίδια τους και να οργανωθούν, οπότε το ταξίδι μας στην Ολλανδία θα μας δώσει τη δυνατότητα να είμαστε έτοιμοι σε μεγαλύτερο βαθμό γιατί έχουμε ήδη μια καλή βάση και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο».

Στην Εθνική ομάδα είστε μια φουρνιά παικτών που έχετε κοινές προσλαμβάνουσες, καθώς και συμπαίκτες έχετε υπάρξει σε συλλόγους αλλά και έχετε περάσει δύσκολες στιγμές. Από το 2014 ως το 2017 φάνηκε αυτό να εκλείπει και η Εθνική έχασε την ταυτόητά της. Τώρα, τί γίνεται καθώς μοιάζει κάτι να αλλάζει;

«Δεν ξέρω τί γινόταν πριν στην Εθνική αλλά θεωρώ ότι και πριν όσοι αγωνίζονταν στην Εθνική έδιναν ό,τι είχαν. Στη δική μας φουρνιά θεωρώ ότι υπάρχει ένα ξεχωριστό δέσιμο. Πολλά παιδιά έχουμε παίξει μαζί και σε ομάδες και έχουμε περάσει και δύσκολες στιγμές γι' αυτό και είμαστε ήδη πολύ δεμένοι μεταξύ μας».

Το ματς με την Ιταλία είναι το κορυφαίο εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα κι αυτό διότι είχαμε συνηθίσει να είμαστε σε ψηλές θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη. Είναι ένα όνειρο για σένα;

«Ας είμαστε σε ψηλές θέσεις κι ας παίζουμε με μικρότερους αντιπάλους. Σίγουρα είναι όνειρο να παίζεις απέναντι στην Ιταλία. Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ακόμα και τη νίκη».

Δε μπορεί, όμως, θα ονειρεύεσαι το πρώτο σου γκολ με τη ομάδα. Σωστά;

«Δεν είναι αυτοσκοπός το γκολ για μένα. Θέλω να δίνω και την ψυχή μου για την Ελλάδα και να βοηθάω με γκολ, ασίστ, γενικά να κάνω καλό παιχνίδι. Ελπίζω να βοηθάμε όλοι και να δίνουμε το 150% και τότε πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα μας δικαιώσουν».

Είσαι 25 χρονών αλλά μοιάζεις να μην έχεις καθόλου άγχος ή πίεση είτε στον Ολυμπιακό είτε στην Εθνική. Πως το έχεις πετύχει αυτό;

«Αυτό είναι μια κατάκτηση και έρχεται σιγά-σιγά στον ποδοσφαιριστή. Είναι διαφορετικά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και θεωρώ ότι το έχω φτάσει σε ικανοποιητικό βαθμό για να μπορώ να αποδίδω. Το έχω στον βαθμό που απαιτείται για να χαίρομαι το ποδόσφαιρο και να βοηθάω τις ομάδες στις οποίες αγωνίζομαι».

Σε βοηθάει το γεγονός ότι στην Εθνική έχεις πολλούς γνωστούς από Πανιώνιο και Ολυμπιακό;

«Είναι σημαντικό ότι στην Εθνική είμαι με παιδιά από τον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό και συνεργάζομαι μαζί τους. Μπορούμε και συνεννοούμαστε και είναι θετικό να γνωρίζεσαι με τους περισσότερους από τις ομάδες. Και το γεγονός ότι ήρθαμε νωρίτερα στην Ολλανδία είχε αυτό ακριβώς το στόχο, να έρθουμε ακόμα πιο κοντά μεταξύ μας».

Στον Ολυμπιακό, παρά την απώλεια του τίτλου βγάζετε ένα πολύ θετικό κλίμα. Πως το πετυχαίνετε αυτό;

«Υπάρχει πολύ ωραίο κλίμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και αυτό το έχει κατακτήσει ο Μαρτίνς αλλά και τα παιδιά στα αποδυτήρια που είναι όλοι πολύ καλοί χαρακτήρες. Η αλήθεια είναι ότι φέτος παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, έχουμε ποιότητα, έχουμε ρόλους στην ομάδα και για το λόγο αυτό δεν υπάρχουν καθόλου έριδες».

Θεωρείς ότι με βάση το finish σας, ξεκινάτε από καλή βάση για τη νέα σεζόν;

«Για του χρόνου θεωρώ ότι ξεκινάμε από πολύ καλή βάση, καθώς επί της ουσίας τερματίσαμε πίσω από τον ΠΑΟΚ με μόλις δύο νίκες διαφορά. Οπότε ξέρουμε από που πρέπει να ξεκινήσουμε του χρόνου και πιστεύω πως θα επανέλθουμε στην κορυφή όπως αρμόζει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags