Facebook Pixel Νίκος Αναστόπουλος - Ολυμπιακός: Τρομερή δήλωση για τον Μάρκους Μπεργκ
| 2019-05-27 10:58:00

Τρελό κράξιμο Αναστόπουλου για Μπεργκ - "Κι εγώ να παίξω στα Εμιράτα θα βάλω δέκα γκολ"!

Sportdog Team
Τρελό κράξιμο Αναστόπουλου για Μπεργκ - "Κι εγώ να παίξω στα Εμιράτα θα βάλω δέκα γκολ"!

Ο Σουηδός επιθετικός είναι κατάλληλος για τον Ολυμπιακό;

Νίκος Αναστόπουλος - Ολυμπιακός: Διαβάστε αποσπάσματα όσων δήλωσε στον "Κόκκινο Πρωταθλητή": 

Για το τι έφταιξε κι ο Ολυμπιακός δεν κατέκτησε το πρωτάθλημα για δεύτερη χρονιά: 
Φταίνε πολλά πράγματα, αλλά καθοριστικό ρόλο έπαιξε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, γιατί βάση της εικόνας που είδαμε και της απόδοσης του Ολυμπιακού τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, με το σκορ να ήταν 5-1. Όμως με το “αν” δεν αλλάζεις το αποτέλεσμα. Αν βάλουμε σε αυτό και τους γνωστούς έξω-αγωνιστικούς παράγοντες, όλα ήταν αναμενόμενα έτσι όπως εξελίχτηκαν. 

Για το γεγονός ότι δυνάμωσαν και οι άλλες ομάδες: 
Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν κάτι που δεν το έχει πει κανείς μέχρι τώρα, ότι στην παντοδυναμία του Κόκκαλη ο Ολυμπιακός έπαιζε μόνος του και δεν είχε αντίπαλο και μόνο μία φορά τον κοντράρισε ο Παναθηναϊκός, το 2010. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός καθάριζε το πρωτάθλημα για πλάκα από τον Δεκέμβριο και είχε τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ στην τσέπη. Δεν υπήρχαν τα προκριματικά και όλες αυτές οι δυσκολίες. Τώρα τα πράσγματα είναι εντελώς διαφορετικά για τον σύλλογο και τον Μαρινάκη που έχει πολλούς αντιπάλους. Την ΑΕΚ με τον Μελισσανίδη, τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη, βάλει και το κράτος, ήταν βουνό τα προβλήματα με τέτοιους αντιπάλους σε εισαγωγικά. Και το πιο σημαντικό από όλα αυτά είναι ότι το 2010 αν δεν υπήρχε ο Μαρινάκης να πάρει τον Ολυμπιακό με “ζωντανά” λεφτά και όχι αέρα κοπανιστό και μόνο λόγια, ο Ολυμπιακός δεν θα υπήρχε για να μην πω ότι θα είχε διαλυθεί. ΄ταν εκτός Ευρώπης και μία ομάδα μαύρα χάλια. Ένα βήμα πριν από τον γκρεμό ήταν. Για φούντο σου λέω. Και κατάφερε ο σύλλογος να αναγεννηθεί και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Αυτή ήταν η διαφορά με τον Κόκκαλη, ενώ ο Μαρινάκης εκείνη την εποχή, αλλά και τώρα, τα έβαλε με όλους. 

Για το αν θεωρεί πως γίνεται πόλεμος στον Ολυμπιακό: 
Μόνο αν είσαι τυφλός δεν βλέπεις τι γίνεται, υπάρχει μία μεγάλη κόντρα. 

Για το αν μετανιώνει που είχε αρνηθεί πρόταση του Κόκκαλη να αναλάβει την ομάδα: 
Καταρχάς σε ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεις να διευκρινίσω κάποια πράγματα που ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά και γενικά υπήρχαν λάθος εντυπώσεις κάποια στιγμή. Εγώ δεν είπα όχι στον Κόκκαλη, γράφτηκαν αηδίες και ψέματα, ουδέποτε απαίτησα συμβόλαιο. Εδώ πήγα σε τόσες ομάδες και δεν είχα τέτοια απαίτηση, πόσο μάλλον στον Ολυμπιακό. Απλά είχα πει ότι θα ήθελα να δεν πάρουμε το πρωτάθλημα, να ξεκινήσω από την αρχή στη νέα περίοδο και να μου δώσει την ευκαιρία να δουλέψω σωστά και όχι να είμαι προσωρινός. Δεν με ενδιαφέρουν τα συμβόλαια και τα χαρτιά. Έτσι το είδα εκείνη τη στιγμή κι αυτό το είπα. Ήμουν στην Κέρκυρα, είχα δουλέψει σωστά και είχα πετύχει κάποια πράγματα σε τόσες ομάδες. Δόθηκε σε άλλους η ευκαιρία, όχι όμως σε εμένα. 

Για την παραμονή του Μαρτίνς: 
Είναι σωστό που κρατάει τον προπονητή γιατί κάποια στιγμή αυτό με τις συνεχόμενες αλλαγές πρέπει να σταματήσει. Βέβαια άλλο Μποαβίστα και Ρίο Άβε και άλλο Ολυμπιακός, αλλά ο Μαρτίνς δείχνει ότι έχει καταλάβει πού βρίσκεται και τις απαιτήσεις υπάρχουν. Θεωρώ ότι είναι καλό που δεν θα χρειαστεί πάλι να ξεκινήσουν στον σύλλογο από την αρχή με άλλον προπονητή. Ξέρει πλέον την κατάσταση και θα είναι πιο εύκολο να αφοσιωθεί στο μοντάρισμα και να ετοιμάσει την ομάδα για τη νέα χρονιά. 

Ενώ για την περίπτωση του Μπεργκ για τον Ολυμπιακό: 
Κοίταξε, είναι καλός φορ, έχει το γκολ, αλλά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι μετά την Αλ Αχλί. Και εγώ να παίξω σε αυτό το πρωτάθλημα έτσι όπως είμαι τώρα, δέκα γκολ θα τα κάνω. Είναι παικταράς, αλλά το θέμα είναι σε τι κατάσταση βρίσκεται. Και ο Τουρέ ήταν παικταράς. Γιατί ήηρθε, γιατί αγαπάει τον Ολυμπιακό; Δεν λέω, μπορεί να τον αγαπάει, αλλά ήρθε με αστρονομικά λεφτά, δεν ήρθε με φιλάκια. Και δεν πρόσφερε τίποτα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags