Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή ατάκα από πεπειραμένο δημοσιογράφο για Μιγκέλ Καρντόσο: "Η κίνηση της ΑΕΚ είναι..."!
| 2019-05-27 11:12:00

Τρομερή ατάκα από πεπειραμένο δημοσιογράφο για Μιγκέλ Καρντόσο: "Η κίνηση της ΑΕΚ είναι..."!

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα από πεπειραμένο δημοσιογράφο για Μιγκέλ Καρντόσο: "Η κίνηση της ΑΕΚ είναι..."!

Αποκαλυπτικός λόγος.

Αποφασισμένη να θωρακίσει την επιλογή της στο πρόσωπό του Μιγκέλ Καρντόσο με εμπιστοσύνη αλλά και τις απαραίτητες κινήσεις είναι η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Κώστας Κετσετζόγλου.

«Η ΑΕΚ έχει νέο προπονητή και περιμένουμε άμεσα τις ανακοινώσεις και να έρθει μέσα στην εβδομάδα στην Αθήνα για την παρουσίαση. Θα φέρει τέσσερις συνεργάτες μαζί του, κάτι που δείχνει πως η διοίκηση τον στηρίζει. Αν δεν είχε προχωρήσει το θέμα Καρντόσο, δεν είναι απίθανο να συνέχιζε ο Χιμένεθ. Ήταν πολύ στοχευμένη η κίνηση με τον Καρντόσο και θα φανεί στην πορεία.

Έχουν γίνει ήδη συζητήσεις για μεταγραφές. Θα κοιτάξει σίγουρα και στην Πορτογαλία, αλλά κοιτάζουν και αλλού. Υπάρχει πίστη ότι τα χρήματα που θα δοθούν και οι κινήσεις που θα γίνουν θα πιάσουν τόπο, γιατί είδαν έναν άνθρωπο κατασταλαγμένο για το πώς θέλει να παίζει. Χρειάζεται υπομονή και στήριξη», τόνισε.

Όσο για το θέμα του Όγκνιεν Βράνιες, είπε: «Η ΑΕΚ έχει ενημερώσει την Άντερλεχτ πως δεν θα περιμένει πολύ. Η προσφορά είναι το 50% του συμβολαίου για έναν χρόνο δανεισμό και αν δεν το δεχτούν οι Βέλγοι σύντομα θα αποκτηθεί άλλος σέντερ μπακ», ενώ πρόσθεσε πως με την αποχώρηση του Χιμένεθ «…πιστεύω πως τελειώνει το θέμα φυγής του Τσόσιτς και θα παραμείνει».

Τέλος, για τις δημοτικές εκλογές σε Νέα Φιλαδέλφεια/Χαλκηδόνα είπε: «Ο Βούρος προηγείται με 7 μονάδες του Βασιλόπουλου και υπάρχει αισιοδοξία πως θα είναι ο νέος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας. Είναι σημαντικό γιατί πρέπει να προχωρήσει χωρίς εμπόδια μια μικρή υπογειοποίηση και κάποια έργα που πρέπει να γίνουν πίσω από το γήπεδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags