Facebook Pixel Άρης - Φιορίν Ντουρμισάι: Το μεγάλο "μπαμ" του Καρυπίδη
| 2019-05-27 12:05:00

Βουίζει η Θεσσαλονίκη - "Βόμβα" με Ντουρμισάι - "Τελειωμένος" στον Ολυμπιακό - Θα γίνει "τράμπα";

του Λάζαρου Γεωργίδη
Βουίζει η Θεσσαλονίκη - "Βόμβα" με Ντουρμισάι - "Τελειωμένος" στον Ολυμπιακό - Θα γίνει "τράμπα";

Πάει να γίνει τρελή "κλοπή". Ρίχνει... άκυρο. Τρομερό "πάρε-δώσε"!

Άρης - Φιορίν Ντουρμισάι: Από τη στιγμή που η χθεσινή μεταγραφική σύσκεψη της ηγετικής τριανδρίας του Άρη -Καρυπίδης, Διαμαντόπουλος, Παντελίδης- ολοκληρώθηκε με την απόφαση για άμεση μεταγραφική ενίσχυση και κλείσιμο, αν όχι όλων, τουλάχιστον του 80% των προσθηκών (4 με 5) ως την έναρξη της προετοιμασίας των "κίτρινων", λογικό είναι να φουντώνει και η ονοματολογία, ειδικά εφόσον τις προηγούμενες μέρες είχε διαρρεύσει πρόθεση (ως και... απόφαση) για αύξηση του μπάτζετ με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 2 εκατ. ευρώ .

Βασική αναζήτηση των ανθρώπων του Άρη, ένας φουνταριστός. Βασικός. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει λοιπόν η πρόθεση, όπως τουλάχιστον καταγράφεται από σημερινά πρωτοσέλιδα, των "κίτρινων" να κυνηγήσουν ως βασική τους προτεραιότητα τον Φιορίν Ντουρμισάι!

Ως γνωστόν, ο διεθνής φουνταριστός έχει αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό, χωρίς όμως παρά ταύτα να είναι και δεδομένη η παρουσία του στο ρόστερ των "ερυθρόλευκων" για την ερχόμενη περίοδο (για να μην επισημανθεί η φημολογία που θέλει τον 23χρονο να μην είναι και τόσο "ζεστός" για την ένταξη του στον Ολυμπιακό, ειδικά από τη στιγμή που ξεκάθαρα δεν προορίζεται για βασική επιλογή).

Βλέπετε, ο Ολυμπιακός αναζητάει βασικό φουνταριστό, έχει ακόμη στο ρόστερ του τόσο τον Γκερέρο όσο και τον Σολδάνο και μοιραία η θέση του Φιορίν Ντουρμισάι στην επί χάρτου ιεραρχία των "ερυθρόλευκων" δεν μοιάζει να του εγγυάται τουλάχιστον ρόλο και χρόνο συμμετοχής ανάλογο με αυτόν που μπορεί -δεδομένα- να του υποσχεθεί ο Άρης.

Αν μη τι άλλο έχει αρκετό ενδιαφέρον το συγκεκριμένο σενάριο, αν αναλογιστεί κανείς τα πρόσφατα deals των δύο ομάδων (Σιώπης το περασμένο καλοκαίρι και Φετφατζίδης τον Ιανουάριο), αλλά και τη φημολογία που εμπλέκει σταθερά τον Ολυμπιακό τόσο για τον Ματέο Γκαρσία όσο και για τον Φραν Βέλεθ. Κανάλια επικοινωνίας, εμφανώς υπάρχουν μεταξύ των δύο ομάδων (και των διοικήσεων τους), προφανώς ο Ελληνοαλβανός συνιστά βασικό μεταγραφικό στόχο του Άρη, σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είναι  μια περίπτωση που θα καταλήξει γρήγορα.

Και αυτό ίσως να είναι ο μεγαλύτερος ανασταλτικός παράγοντας, αφού στον Άρη "καίγονται", ειδικά για τον φουνταριστό τους, εν όψει των καλοκαιρινών προκριματικών στο Γιουρόπα Λιγκ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Βαλμπουενά τώρα; Μ' αυτόν τον παικταρά θα... σαλτάρουν στον Πειραιά - Τρελός γκολτζής!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags