Facebook Pixel Ελεύθεροι Μελιόπουλος και Ζίβκοβιτς - Ανοίγει ο δρόμος για ΠΑΟΚ
| 2019-05-27 17:35:00

Έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη - Ανοίγει ο δρόμος για τον ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη - Ανοίγει ο δρόμος για τον ΠΑΟΚ!

Προ των πυλών της Τούμπας σουπερλιγκάτος άσος!

Παρελθόν και επίσημα από την Ξάνθη αποτελεί ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος θα συνεχίσει -κατά πάσα πιθανότητα- την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, όπως και ο Δημήτρης Μελιόπουλος, που έχει συμφωνήσει εδώ και μήνες με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Ζίβκο Ζίβκοβιτς και Δημήτρη Μελιόπουλο, με το τέλος των φετινών υποχρεώσεων της ομάδας. 

Ο 30χρονος Σέρβος τερματοφύλακας μετά από μία πετυχημένη τριετία κάτω από τα δοκάρια της ομάδας μας κι έχοντας 103 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, θα αποχωρήσει από την Ξάνθη ως ελεύθερος. Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ τον ευχαριστεί για την προσφορά του όλο αυτό το διάστημα και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Ο 19χρονος μέσος Δημήτρης Μελιόπουλος που αποχαιρετάει την Xanthi FC με μεταγραφή, ξεχώρισε στην Ακαδημία της ομάδας και πραγματοποίησε 35 εμφανίσεις με τη φανέλα της στη Super League και στο κύπελλο Ελλάδος τα δύο τελευταία χρόνια. Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην εξέλιξη της καριέρας του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags