Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός! Ερυθρόλευκοι θέλουν παίκτη της ΑΕΚ, με μισό εκατ.Ευρώ – Τί λένε στην Ένωση;
| 2019-05-27 19:18:00

Χαμός! Ερυθρόλευκοι θέλουν παίκτη της ΑΕΚ, με μισό εκατ.Ευρώ – Τί λένε στην Ένωση;

Sportdog Team
Χαμός! Ερυθρόλευκοι θέλουν παίκτη της ΑΕΚ, με μισό εκατ.Ευρώ – Τί λένε στην Ένωση;

Τον θέλουν διακαώς!

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς ήρθε στην ΑΕΚ τον Ιανουάριο προκειμένου να αποτελέσει το γρανάζι της μεσαίας γραμμής της Ένωσης. Η αποχώρησή του όμως δημιούργησε θέματα στην προηγούμενη ομάδα του, τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος όπως αναφέρουν σέρβικα δημοσιεύματα ψήνεται διακαώς για την επιστροφή του, ένα σενάριο που δεν αφήνει αδιάφορο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

«Η ΑΕΚ δεν θα είχε πρόβλημα να τον αφήσει να φύγει αλλά ζητά 500.000 ευρώ, το ποσό δηλαδή που δαπάνησε για να τον αποκτήσει τον Γενάρη, για να μην είναι χαμένη», υποστηρίζει ο Τύπος στο Βελιγράδι.

Ο Κρίστιτσιτς αγωνίστηκε σε 18 ματς με τη φανέλα της ΑΕΚ (15 για το πρωτάθλημα και 3 για το Κύπελλο) και σημείωσε δύο γκολ, ωστόσο δεν έδειξε το ίδιο πρόσωπο που είχε στον Αστέρα, στο πρώτο μισό της σεζόν, όπου έπαιξε σε 13 ματς του σέρβικου πρωταθλήματος και είχε μεγάλη συμμετοχή στην πορεία της σέρβικης ομάδας στο Champions League.

Στην ΑΕΚ πάντως διαψεύδουν το σενάριο, το οποίο υποστηρίζουν, ότι δεν έχει βάση.  «Ούτε γνωρίζουμε κάτι, ούτε ισχύει κάτι απ' όλα αυτά, απόλυτο παραμύθι», λένε οι άνθρωποι της Ένωσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags