Facebook Pixel Φερνάντο Βαρέλα – ΠΑΟΚ: Απίστευτο τι έκανε ο Βαρέλα για να μείνει στον ΠΑΟΚ – Δεν το πίστευε ούτε ο Σαββίδης!
| 2019-05-27 23:41:00

Απίστευτο τι έκανε ο Βαρέλα για να μείνει στον ΠΑΟΚ – Δεν το περίμενε ούτε ο Σαββίδης!

Sportdog Team
Απίστευτο τι έκανε ο Βαρέλα για να μείνει στον ΠΑΟΚ – Δεν το περίμενε ούτε ο Σαββίδης!

Πώς έγινε η μεγάλη ανατροπή με τον έμπειρο στόπερ.

Φερνάντο Βαρέλα – ΠΑΟΚ: Η έκπληξη του καλοκαιριού σημειώθηκε στον ΠΑΟΚ, καθώς ο… φευγάτος Φερνάντο Βαρέλα αποφάσισε τελικά να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, παρότι πριν μία εβδομάδα είχε απορρίψει την πρόταση του Ιβάν Σαββίδη!

Ο άσος λοιπόν από το Κάπο Βέρντε, δεχόμενος… πίεση από την οικογένειά του και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, άλλαξε απόφαση και παρέμεινε στον Δικέφαλο με νέο συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Το περίεργο όμως είναι, πως για να φτάσουμε σε αυτή την εξέλιξη, ο έμπειρος στόπερ αποφάσισε να ρίξει σημαντικά τις οικονομικές του απαιτήσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που τα καθαρά χρήματα δεν θα ξεπερνούν το 1.1 εκατ. ευρώ, ενώ ζητούσε πριν λίγες ημέρες 1.5 εκατ. ευρώ!

Ουσιαστικά, η πρόταση που αποδέχθηκε ο Βαρέλα είναι αυτή που είχε απορρίψει πριν λίγες ημέρες από τον ΠΑΟΚ και η οποία θα του αποφέρει 1.1 εκατ. το χρόνο συν τα μπόνους.

Τα μπόνους αφορούν κατάκτηση πρωταθλήματος, κυπέλλου, ενώ αφορούν και την πρόκριση της ομάδας του Δικεφάλου στους ομίλους του Champions League. Επίσης υπάρχει και μπόνους συμμετοχών.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεχάστε τον Ολιβέιρα: Φέρνει χάφαρο ο Σαββίδης - Πάνω από 3 "χαρτιά" - "Πέφτει" η Τούμπα!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags