Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατακάρες παλιού ΠΑΟΚτσή για Άγγελο και Πασχαλάκη: «Κάνω τον σταυρό μου – Κύριος, με βοήθησε»
| 2019-05-28 23:27:00

Ατακάρες παλιού ΠΑΟΚτσή για Άγγελο και Πασχαλάκη: «Κάνω τον σταυρό μου – Κύριος, με βοήθησε»

Sportdog Team
Ατακάρες παλιού ΠΑΟΚτσή για Άγγελο και Πασχαλάκη: «Κάνω τον σταυρό μου – Κύριος, με βοήθησε»

Πέρασε από Τούμπα και αποθεώνει τον Έλληνα τερματοφύλακα και τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Για τη σχέση του με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη αλλά και την επαφή με τον Άγγελο Αναστασιάδη μίλησε στο Metropolis ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ντάνι Φερνάντες.

Διαβάστε αποσπάσματα όσων είπε ο Πορτογάλος πρώην γκολκίπερ του ΠΑΟΚ:

Για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη: «Τον βρήκα στην Κομοτηνή όταν ήμουν εκεί. Ήταν πολύ κύριος, με βοήθησε. Δούλευε από μικρός πολύ. Ήταν ο πρώτος στο γυμναστήριο. Έκανε πολύ καλή χρονιά. Όταν μια ομάδα παίρνει το Πρωτάθλημα σημαίνει ότι οι βασικοί πρωταγωνιστές έκαναν καλή χρονιά. Επικοινωνούμε κάποιες φορές, χάρηκα για την επιτυχία του και για την επιτυχία του ΠΑΟΚ. Χαίρεσαι όταν ένας φίλος σου πηγαίνει καλά».

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Τον νιώθω σαν πατέρα μου. Με συμβούλευε στα λάθη μου. Μόνο έμαθα από αυτόν τον άνθρωπο. Μιλάω μαζί του. Ήταν ο προπονητής μου, αλλά εκτός ποδοσφαίρου ήταν σαν πατέρας μου. Μου λείπει πολύ. Είναι φανταστικός άνθρωπος και καλός προπονητής. Μας έλεγε για τη θρησκεία. Πιστεύει πολύ και πολλοί παίκτες πιστεύουν, ιδιαίτερα οι Βραζιλιάνοι. Κι εγώ κάνω τον σταυρό μου στο γήπεδο».

Για τον Βιεϊρίνια: «Έχω χρόνια να μιλήσω, όμως, κρατάμε επαφή. Αγαπά πολύ τον κόσμο του ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags