Facebook Pixel Sportdog.gr | Προσθήκη από τα παλιά στην ΑΕΚ – Αναλαμβάνει ρόλο στα Σπάτα
| 2019-05-29 17:33:00

Προσθήκη από τα παλιά στην ΑΕΚ – Αναλαμβάνει ρόλο στα Σπάτα

Sportdog Team
Προσθήκη από τα παλιά στην ΑΕΚ – Αναλαμβάνει ρόλο στα Σπάτα

Ποιος επέστρεψε στην Ένωση;

Μία προσωπικότητα από τα παλιά επιστρέφει στην ΑΕΚ. Ο λόγος για τον παλιό παίκτη της ομάδας, Ηλία Κυριακίδη, ο οποίος αναλαμβάνει πόστο στις Ακαδημίες.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η Διεύθυνση της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ηλία Κυριακίδη, ο οποίος αναλαμβάνει Υπεύθυνος Εκπαίδευσης του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ.

Ο Ηλίας Κυριακίδης γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου 1985 και έπαιξε ποδόσφαιρο σε Ιωνικό, ΑΕΚ, Λάρισα, Εργοτέλη και ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Ως διεθνής έφτασε μέχρι την Εθνική Ελπίδων.

Επιστρέφοντας για να κλείσει την καριέρα του στον Ιωνικό το 2014, εργάστηκε παράλληλα και ως προπονητής στα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας. Συνέχισε στην Παναχαϊκή ως συνεργάτης προπονητής και ταυτόχρονα ως υπεύθυνος ανάπτυξης στα τμήματα υποδομής Κ20, Κ17 και Κ15, από το καλοκαίρι του 2017 μέχρι και τον περασμένο Απρίλιο.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ αναλαμβάνει τη θέση που κατείχε μέχρι πρότινος ο κ. Χρήστος Σίσκος και θα έχει την ευθύνη της τεχνικής καθοδήγησης/επίβλεψης/επιμόρφωσης των 15 ακαδημιών με τις οποίες συνεργαζεται ανά την Ελλάδα η ΑΕΚ και τις οποίες φιλοδοξεί να αυξήσει.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags