Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανο παρασκήνιο - Κάτι "ψήνεται" με Βιεϊρίνια και Σλούκα!
| 2019-05-29 19:45:00

Απίθανο παρασκήνιο - Κάτι "ψήνεται" με Βιεϊρίνια και Σλούκα!

Sportdog Team
Απίθανο παρασκήνιο - Κάτι "ψήνεται" με Βιεϊρίνια και Σλούκα!

Που... κολλάνε οι δύο παίκτες και τί έχουν στα σκαριά;

Τί ετοιμάζουν Σλούκας και Βιεϊρίνια;

*** Πολύ καλή φιλική σχέση διατηρούν ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιερίνια με τον Κώστα Σλούκα. Αρκετά καλοκαίρια τους έχουν δει να γευματίζουν μαζί.

*** Πρόσφατα μάθαμε πως ο Αντελίνο επικοινώνησε με τον Κώστα. Θα στηρίξει το camp που διοργανώνει στην Θεσσαλονίκη στο οποίο μάλιστα θα συμμετάσχει και η κόρη του Πορτογάλου, η οποία αγαπάει το μπάσκετ! Επίσης ο Βιεϊρίνια θα αγοράσει συμμετοχές τις οποίες θα προσφέρει ως υποτροφία σε φτωχά παιδιά. Μπράβο του.

Κατέθεσε αγωγή

Ήταν στην Ευελπίδων πρόσφατα ένας φίλος. «Τι έχουν να χωρίσουν ο διαιτητής του μπάσκετ Αναστόπουλος κι ο δημοσιογράφος Καρπετόπουλος» με ρώτησε. Δεν ήξερα. Εκ των υστέρων μάθαμε πως ο διαιτητής κατέθεσε αγωγή για δυσφημιστικά σχόλια και αναφορές. Για αυτό τρέχουν στα δικαστήρια.

«Εγώ φεύγω , παίξτε μόνοι σας»!

Θεούλης ο Μάκης Γιατράς. Στην διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Παλατάκι εκνευρίστηκε με την εικόνα της ομάδας του. Σε ένα τάιμ άουτ τους λέει: «Φεύγω , παίξτε μόνοι σας» και πήγε κι έκατσε για κάνα δίλεπτο στην απέναντι πλευρά του πάγκου! Σε άλλο τάιμ άουτ τους λέει: «Άντε ρε ρίξτε λίγο νερό στα μούτρα να ξυπνήσετε».

***Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Όποιος διαβάζει πίσω από τις λέξεις καταλαβαίνει.  Κάτι υπάρχει για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Κάτι που δείχνει να είναι και καλό.

***Θα γίνουν κάποιες επαφές με ανθρώπους που πρέπει. Ένα πράγμα ζητάει ο νέος υποψήφιος, μια διευκρίνηση που έχει να κάνει σχετικά με τα χρήματα που μέχρι τώρα έχουν μπει στο μπάσκετ από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

*** Μην απορείτε που κάποιοι δεν έχουν τσίπα να παραιτηθούν παρά τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ και ειδικά στην διαιτησία.

***Σε κάποιους χώρους, υπάρχουν κάποιοι άγραφοι κανόνες. Ένας από αυτούς λέει : «Δεν φεύγεις όποτε εσύ θέλεις αλλά αποφασίζουμε εμείς το πότε». Κάποιοι λοιπόν μπορεί να θέλουν αλλά να μην μπορούν (ακόμα).

Πηγή : Courtside by FORZA

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags