Facebook Pixel Σέρχιο Ράμος: "Ζήτησε να φύγει από τη Ρεάλ γιατί χρωστά 35 εκατ. ευρώ"!
Ποδόσφαιρο
| 2019-05-29 22:34:00

Σάλος με Ράμος στην Ισπανία - Ο αδιανόητος λόγος που θέλει να πάρει μεταγραφή στην Κίνα!

Sportdog Team
Σάλος με Ράμος στην Ισπανία - Ο αδιανόητος λόγος που θέλει να πάρει μεταγραφή στην Κίνα!

Είναι δυνατόν;

Σέρχιο Ράμος: Η είδηση πως ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησε να λύσει το συμβόλαιό του και μετακομίσει στην Κίνα προκάλεσε θόρυβο, ωστόσο ρεπορτάζ ισπανικού Μέσου ρίχνει ακόμα περισσότερο... λάδι στη φωτιά.

Σύμφωνα με την την εκπομπή «Golazo de Gol», ο λόγος που ο Ράμος θέλει να αλλάξει ομάδα δεν οφείλεται στις κακές σχέσεις του με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, αλλά στο γεγονός ότι έχει υπέρογκα χρέη ύψους 35.000.000 ευρώ!

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή, ο αρχηγός των Μαδριλένων χρωστά στην τράπεζα «Santander» λόγω επενδύσεων που σχετίζονται κυρίως με Real Estate και τον κατασκευαστικό τομέα σε εταιρίες που ανήκουν στον ίδιο και στην οικογένειά του.

Μάλιστα, η τράπεζα φέρεται να τον πιέζει για άμεση εξόφληση, κάτι που ο Σέρχιο Ράμος αδυνατεί να κάνει, με αποτέλεσμα απειλείται με δέσμευση της περιουσίας του και πάγωμα των λογαριασμών του.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, αυτή είναι η αιτία που ο διεθνής άσος ζητά τη Ρεάλ να τον αφήσει να φύγει. Ώστε να πάρει ένα "χρυσό" συμβόλαιο από ομάδα της Κίνας, ανώτερο των 12 εκατ. ετησίως που εισπράττει στην Ισπανία και να μπορέσει να αποπληρώσει τα χρέη του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags