Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα Αρειανού για Ζαγοράκη – Τί είπε για εκλογές;
| 2019-05-30 21:18:00

Ατάκα Αρειανού για Ζαγοράκη – Τί είπε για εκλογές;

Sportdog Team
Ατάκα Αρειανού για Ζαγοράκη – Τί είπε για εκλογές;

Ποδοσφαιρικές δηλώσεις με πολιτικό περιεχόμενο.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Άγγελος Χαριστέας. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εκλογή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας με την παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα, κατέθεσε τις σκέψεις και τους στόχους ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων και, παράλληλα, υπογράμμισε πως παραμένει στο πλευρό του Άρη και του Θόδωρου Καρυπίδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εκλογή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο με την παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα: «Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε και ήταν πολύς αυτός ο κόσμος. Το αποτέλεσμα αυτό δείχνει την πίστη του κόσμου σε μένα, σε αυτό που πρεσβεύω και με γεμίζει με δύναμη. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να κάνουμε ό,τι το καλύτερο τα επόμενα χρόνια. Δεν κατέβηκα για πλάκα, ούτε για να δω πόσο δημοφιλής είμαι. Είναι πολύ σοβαρή αυτή η θέση και σοβαρή υπόθεση το ότι μπήκα σε αυτή τη διαδικασία. Ο κόσμος με εμπιστεύτηκε μια θέση ως περιφερειακός σύμβουλος. Ο στόχος μου σχετίζεται με τον αθλητισμό. Θέλω να αξιοποιηθώ σε αυτό το κομμάτι και είναι σαφές αυτό. Από εκεί και πέρα, είμαι δημιουργικός, έχω αντοχές, δεν κολλάω κάπου, μπορώ να κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Θα δοθώ 100%, αλλά αυτό δεν αφήνει απ' έξω άλλα πράγματα που θέλω να βοηθήσω».

Για το αν οι πολιτικές του προσδοκίες περιορίζονται μόνο σε τοπικό επίπεδο: «Έχω μάθει να ξεκινώ με χαμηλά τη μπάλα. Ο Ζαγοράκης διάλεξε τον δύσκολο δρόμο. Εγώ έχω μια διαφορετική φιλοσοφία. Πρώτα να μάθω πέντε πραγματα σημαντικά και να συμβάλλω από την πλευρά μου για να λύσω προβλήματα άμεσα που αφορούν τον κόσμο. Από εκεί και πέρα, αν δω ότι πετυχαίνω θα δω τον επόμενό μου στόχο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αξιοποιηθώ 100% σε θέματα που με αφορούν και αυτό είναι ο αθλητισμός. Το αν αυτό θα γίνει από θέση συμβούλου, αντιπεριφερειάρχη ή ευρωβουλευτή αύριο μεθαύριο δεν το ξέρω τώρα. Αυτό που ξέρω 100% είναι ότι επιθυμώ να είμαι μέσα σε μια καίρια θέση στον αθλητισμό».

Για το αν παράλληλα με τις υποχρεώσεις του στην τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να βοηθήσει και τον Άρη: «Είμαι άνθρωπος που έχω πολλές αντοχές. Ο Άρης είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Βοηθώ ήδη τον Άρη σε διάφορα θέματα, προσπαθώ τουλάχιστον. Υπάρχουν ρόλοι στην ομάδα που μου επιτρέπουν να τον βοηθήσω. Συζήτησα με τον πρόεδρο γι' αυτό το θέμα. Περιμέναμε το τέλος των εκλογών για να το θέσουμε συγκεκριμένα στο τραπέζι. Χαίρομαι που είδα μεγάλη ανταπόκριση στα διαρκείας. Με χαροποίησε αυτό και δείχνει ότι η ομάδα είναι πεινασμένη για τη νέα σεζόν. Είναι μεγαλύτερο κίνητρο και για μένα αυτό για να συζητήσω. Δεν εξαρτάται όμως μόνο από μένα, αλλά και από την ομάδα. Έχω κάποια θέλω και πιστεύω που δεν θέλω να τα αλλάξω».

Για την εκλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη και την αναβίωση του τελικού του 2004 στη Ριζούπολη: «Συγχαρητήρια στον Θόδωρο. Είναι πολύ δύσκολο να εκλεγείς για δεύτερη σερί φορά ευρωβουλευτής. Είναι μαχητής, φίλος και αδερφός. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές μαζί. Χαίρομαι που πέτυχε τον στόχο του. Έχουμε στις 4 Ιουλίου και το παιχνίδι με την Πορτογαλία στη Ρισζούπολη. Θα προσπαθήσω του χρόνου να το φέρουμε στη Θεσσαλονίκη αυτό το ματς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags