Facebook Pixel Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τον θέλει ο ΠΑΟ, αυτοπροτάθηκε στον Ολυμπιακό! - Έτσι θα γίνει deal, "τρέλα" Νταμπίζα
| 2019-05-30 18:45:00

Απίστευτο: Τον θέλει ο ΠΑΟ, αυτοπροτάθηκε στον Ολυμπιακό! - Έτσι θα γίνει deal, "τρέλα" Νταμπίζα

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτο: Τον θέλει ο ΠΑΟ, αυτοπροτάθηκε στον Ολυμπιακό! - Έτσι θα γίνει deal, "τρέλα" Νταμπίζα

Θέλει πολλά λεφτά. Πού προτιμάει να πάει. "Κλικ" στο sportdog.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Δεν είναι η πρώτη φορά από την στιγμή που έφυγε από τη χώρα μας, ύστερα από το δεύτερο πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό (τη σεζόν 2015-16), το όνομα του Μεχντί Αμπέντ συνδέεται ξανά με σενάριο επιστροφής του.

Δεν είναι γνωστό, αλλά ο ίδιος ήταν που και στα δύο προηγούμενα καλοκαίρια, είχε… ψαχτεί, ουσιαστικά αυτοπροτεινόμενος, με τον Ολυμπιακό. Τα πολλά όμως χρήματα που αξίωνε η Ντιζόν, η ομάδα στην οποία αγωνίστηκε την τελευταία τριετία και από την οποία μετά τον φετινό της υποβιβασμό από το σαμπιονά αποδεσμεύτηκε, δεν βοήθησαν σε κάτι… ουσιαστικότερο, παρότι υπήρχαν αρκετοί μέσα στους «ερυθρόλευκους» που δεν ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο προσθήκης του Αλγερινού μέσου.

Πλέον, εδώ και κάποιες μέρες, ο Αμπεντ «παίζει» εκ νέου δυνατά για τον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι πως από την στιγμή που δεν υπάρχει το θέμα συμβολαίου με κάποια ομάδα, δεν είναι κάτι που απορρίπτεται χωρίς δεύτερη συζήτηση. Επίσης, ο δίαυλος που υπάρχει μεταξύ του Αλγερινού και του Νίκου Νταμπίζα, του ανθρώπου δηλαδή που τον έφερε στους «πράσινους» πριν έξι χρόνια, εννοείται πως ενισχύει τις πιθανότητες του Παναθηναϊκού.

Ως εκεί όμως. Πρώτον γιατί, προτεραιότητα του Αμπεντ είναι η συνέχεια της καριέρας του σε τοπ επίπεδο και αν είναι δυνατόν η επιστροφή του στην Πρέμιερσιπ. Δύσκολο, όχι όμως και απίθανο. Το κυριότερο και σημαντικότερο όμως έγκειται στις απαιτήσεις του, οι οποίες ακόμη και με πολλές υποχωρήσεις και καλή διάθεση, υπερβαίνουν σημαντικά το προβλεπόμενο «ταβάνι» του Παναθηναϊκού.

Κάτι που αυτομάτως οδηγεί στο συμπέρασμα πως άμεσα, τώρα, κάτι με τον Αμπεντ δεν μπορεί να γίνει. Αν και εφόσον, μέσα στο καλοκαίρι, ο Αλγερινός δεν έχει βρει κάτι που να τον καλύπτει (εκτός Ελλάδας προφανώς), ρίξει σε επίπεδα… συζητήσιμα για τον Παναθηναϊκό τις απαιτήσεις του, τότε ναι, είναι μια περίπτωση που μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει για το «τριφύλλι». Μέχρι τότε όμως…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξέλιξη που φέρνει τα πάνω-κάτω στον Ολυμπιακό! Τρέχουν για μεταγραφές, τι ζήτησε ο Μαρτίνς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags