Facebook Pixel Φερνάντο Βαρέλα - ΠΑΟΚ: "Πάγωσε" ο Βαρέλα με αυτό που είδε στο συμβόλαιο - Γι’ αυτό δεν υπέγραψε
| 2019-05-30 19:58:00

"Πάγωσε" ο Βαρέλα με αυτό που είδε στο συμβόλαιο - Γι’ αυτό δεν υπέγραψε - "Κανένας σεβασμός"!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Πάγωσε" ο Βαρέλα με αυτό που είδε στο συμβόλαιο - Γι’ αυτό δεν υπέγραψε - "Κανένας σεβασμός"!

Δεν έχει γραφτεί πουθενά. Όλο το αδιανόητο παρασκήνιο του θρίλερ.

Φερνάντο Βαρέλα - ΠΑΟΚ: Νόμος στις ποδοσφαιρικές business. Οι σχέσεις, το κλίμα, διαμορφώνονται από τα deals. Γίνονται; Όλα (και όλοι) καλά. Δεν γίνονται; Τότε, όλα (και όλοι) δεν είναι καλά. Τόσο απλά.

Υπενθυμίζουμε απλώς τις προ της ανατροπής της υπόθεσης του Φερνάντο Βαρέλα δηλώσεις του ατζέντη του: «Οσο προχωρούσε η διαπραγμάτευση τόσο περισσότερο απομακρυνόμασταν».

Σημερινές δηλώσεις του; «Το χρήμα δεν είναι το παν». Αν δεν καταλαβαίνετε τη διαφορά, ας την κάνουμε πιο λιανά. Ένα από τα προβλήματα της μη ανανέωσης του Βαρέλα ήταν η άρνηση του ΠΑΟΚ να καταβάλλει την (ομολογουμένως μεγαλύτερη της νόμιμης) προμήθεια στον ατζέντη του, πιέζοντας μάλιστα τον Αφρικανό στόπερ να κάνει (κομψά) στην άκρη τον μάνατζερ του, προκειμένου να ολοκληρωθεί (χωρίς προβλήματα) η συμφωνία.

Ο Βαρέλα το αρνούνταν, από την στιγμή όμως που αποφασίστηκε η… ανατροπή, τότε όλα ρυθμίστηκαν. Και με τον ατζέντη του. Μοιραία συνεπώς λέει και ο ίδιος πως το «χρήμα δεν είναι το παν». 

Οσο για τον ίδιο τον Βαρέλα; «Υπήρχαν προβλήματα στις διαπραγματεύσεις μου με τον ΠΑΟΚ, κάποια στιγμή ήθελα να φύγω, δεν ένιωθα σεβασμό, δεν ένιωθα καλά», επισήμανε αμέσως μετά την υπογραφή του στο νέο τριετές του συμβόλαιο. Το είχαμε πει στον sportdog, ας το επαναλάβουμε τώρα που – είπαμε – όλα τέλειωσαν καλά.

Η έλλειψη σεβασμού, όπως ισχυρίζεται ο Βαρέλα, έγκειται στο ότι δύο φορές πήγε να υπογράψει νέο συμβόλαιο έχοντας συμφωνήσει προφορικά συγκεκριμένα πράγματα και είδε στο χαρτί να αποτυπώνονται τελείως διαφορετικά. Το κυριότερο; Εννοείται το κομμάτι της πληρωμής του.  Τόσο το που θα γίνει όσο και το πώς, αν δηλαδή η (περίφημη για κάθε ελληνική ομάδα…) καταβολή του φόρου, θα επιβάρυνε τον ίδιο ή την ομάδα.

Εν προκειμένω, η «έλλειψη σεβασμού» σήμαινε πως επιβαρύνονταν ο ίδιος ο Βαρέλα, συμφωνώντας σε ένα ποσό που – για τον ΠΑΟΚ – ήταν μεικτό. Πλέον βέβαια, και αυτή η εκκρεμότητα ρυθμίστηκε. Διαφορετικά, εξυπακούεται, δεν θα είχαμε happy end..

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σούπερ μεταγραφή κυνηγάει ο ΠΑΟΚ - Τα... σκάει για ξένο άσο - Τον φέρνει Ελλάδα ο Βέρνμπλουμ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags