Facebook Pixel Ολυμπιακός - Τάσος Δώνης: Γιατί είναι απίθανο το σενάριο των... 13 εκατομμυρίων ευρώ
| 2019-05-31 13:28:00

Ό,τι πιο τρελό έχει γραφτεί: Έλληνας του εξωτερικού στο λιμάνι με ασύλληπτα λεφτά - Mόνο στα όνειρα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ό,τι πιο τρελό έχει γραφτεί: Έλληνας του εξωτερικού στο λιμάνι με ασύλληπτα λεφτά - Mόνο στα όνειρα!

Κοστίζει 13 εκατ. ευρώ. Είναι... τελειωμένος. Θέλει Ολυμπιακό;

Χρονιά που ο Τάσος Δώνης απασχόλησε σοβαρά τον Ολυμπιακό, υπήρξε. Όχι τώρα. Όχι πέρυσι. Πάνε κάποια χρόνια. Δεν ήταν όμως κατάλληλες οι συνθήκες. Ούτε για τον νεαρό διεθνή επιθετικό ούτε για τους "ερυθρόλευκους". Η αλήθεια είναι πως από τότε, λίγα άλλαξαν. Για τον Ολυμπιακό ο Δώνης θα ήταν φέτος... ταμάμ. Απλώς όμως, δεν μπορεί να γίνει.

Μπορεί ο υποβιβασμός της Στουτγάρδης να έχει ανοίξει ορθάνοιχτο το κεφάλαιο αναφορικά με το μέλλον του Δώνη στους Σουηβούς, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχει περιθώριο, τουλάχιστον επί της παρουσής, για τους "ερυθρόλευκους".

Ο κύριος λόγος είναι το υψηλό αντίτιμο που αξιώνει η Στουτγάρδη, άνθρωποι της οποίας εν όψει της αναδόμησης τους ρόστερ που αναμενόμενα θα γίνει εν όψει της συμμετοχής της στην Τσβάιτε Λίγκα, διατυμπανίζουν πως ο Τάσος Δώνης δεν πρόκειται να πωληθεί με ποσό λιγότερο των 13 εκατ. ευρώ που είναι και η ρήτρα αποδέσμευσης του.

Ποσό που είναι αυτονόητο πως δεν μπορεί ούτε να... ονειρευτεί πως θα προσφέρει ελληνική ομάδα. Ακόμη όμως και στο ακραίο, το πολύ ακραίο σενάριο οι επιτελείς του γερμανικού συλλόγου να πάθαιναν... ομαδική αμνησία (και λοβοτομή ίσως…) και να έφταναν ακόμη και στο σημείο να χαρίσουν τον παίκτη, ο Ολυμπιακός δεν θα αποτελούσε επιλογή του.

Θέλει να μείνει στο εξωτερικό, προσπαθεί να χτίσει και πάλι το όνομα του (στο τέλος της φετινής σεζόν άρχισε να παίζει σε σταθερή βάση), ακόμη λόγω του νεαρού της ηλικίας του, αγορά έχει και σίγουρα με αυτά τα δεδομένα, το τελευταίο που θα τον ενδιέφερε είναι ο επαναπατρισμός.

Συνεπώς, θέμα που δημιουργήθηκε εκ του μη όντος και το σημερινό Kicker το βάζει στη σωστή του διάσταση, χαρακτηρίζοντας ουσιαστικά ανεδαφικούς όσους το ανακίνησαν, αφού -όπως και το sportdog- ξεκαθαρίζει τους λόγους για τους οποίους ακόμη και σχετική σκέψη (αν και εφόσον υπάρχει) δεν είναι τίποτα λιγότερο από όνειρο θερινής νυκτός για όποιον την κάνει... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ραγδαίες εξελίξεις με Φορτούνη - Έγινε το ραντεβού - 15 "μύρια" ο Ολυμπιακός - "Χαμός" στον Πειραιά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags