Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Λέο Ζαμπά: "Κορυφαίος Λατίνος εξτρέμ στο Europa League ο άσος του Δικεφάλου"
| 2019-05-31 23:30:00

"Σειρήνες" από το εξωτερικό για άσο του ΠΑΟΚ - Τρομερή αποθέωση - Εκτοξεύει την τιμή του

Sportdog Team
"Σειρήνες" από το εξωτερικό για άσο του ΠΑΟΚ - Τρομερή αποθέωση - Εκτοξεύει την τιμή του

Στα ύψη οι μετοχές του παικταρά!

ΠΑΟΚ - Λέο Ζαμπά: Με αφορμή την ολοκλήρωση του Europa League,  η ιστοσελίδα balonlatino.net επέλεξε τους καλύτερους Λατίνους παίκτες της διοργάνωσης και ξεχώρισε τον άσο του Δικεφάλου ως τον καλύτερο δεξιό εξτρέμ!

"Μπορεί ο Ζαμπά να είναι ο πιο άγνωστος ποδοσφαιριστής αυτής της ιδανικής ενδεκάδας, αλλά είναι ο ποδοσφαιριστής που άφησε άριστες εντυπώσεις στους αγώνες που έπαιξε και ήταν το καλύτερο δεξί εξττρέμ από τους Λατίνους που αγωνίστηκαν στη διοργάνωση. Η ομάδα του δεν κατάφερε να περάσει από τη φάση των ομίλων αλλά ο ίδιος έκανε το καλύτερο δυνατό μέχρι και την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων όπου η ομάδα του είχε ακόμη ελπίδες για να προκριθεί. Αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια, σκόραρε δυο φορές και δημιούργησε άλλα τρια γκολ μοιράζοντας τρεις ασίστ", αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα.

Για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ έχουν γραφτεί ουκ ολίγα σενάρια, αφού η φετινή του παρουσία δεν έχει περάσει απαρατήρητη. Θυμίζουμε πως ο Λέο Ζαμπά έχει παίξει κατά καιρούς στο ρεπορτάζ της Πόρτο, που εμφανίζεται διατεθειμένη να κάνει πρόταση με πολλά... μηδενικά για την απόκτησή του.

Από τη στιγμή που αφιερώματα σαν το παραπάνω επαινούν τον Ζαμπά με τέτοιο τρόπο, οι μετοχές του διατηρούνται στα ύψη και το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων παραμένει ενεργό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags