Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Η Γουέστ Χαμ δίνει πολλά λεφτά!
| 2019-06-01 11:20:00

Απίστευτη ανατροπή στο λιμάνι - Φεύγει κορυφαίο όνομα - Πόσα τους δίνουν - Το ξέρει ο Μαρτίνς;

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτη ανατροπή στο λιμάνι - Φεύγει κορυφαίο όνομα - Πόσα τους δίνουν - Το ξέρει ο Μαρτίνς;

Όλα τούμπα ξαφνικά με παικταρά. Από υπογραφές... πωλητήριο!

Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Λογική θέλει και μόνο. Τίποτα περισσότερο. Η Γουέστ Χαμ, όντως, έκανε πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Κώστα Φορτούνη, ύψους 9 εκατ. ευρώ. Ο αθλητικός διευθυντής των «σφυριών», Μάριο Ουσίγιος, όντως έχει θετική άποψη για τον διεθνή χαφ, παρότι έχει εκφράσει ορισμένες ενστάσεις αναφορικά με το αν είναι σε θέση, σε επίπεδο φυσικών δυνάμεων και κατάστασης, να ανταποκριθεί στο απαιτητικό παιχνίδι της Πρέμιερισπ.

Η Γουέστ Χαμ, όντως, αναζητά έναν χαφ. Όχι όμως έναν περισσότερο επιθετικογενή σαν τον Φορτούνη,  αλλά (για να το πούμε συμβατικά) ένα περισσότερο «οκτάρι». Γι’ αυτό άλλωστε, στα αγγλικά ρεπορτάζ καταγράφεται ως βασικός στόχος των Λονδρέζων, ο Πορτογάλος μέσος Αντρέ Γκόμες, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος δανεικός από την Μπαρτσελόνα στην Εβερτον.

Από εκεί και πέρα, ακόμη και αν υποθέσουμε πως όλα αυτά έχουν ξεπεραστεί και πως ο Κώστας Φορτούνης, ξαφνικά, έχει μετατραπεί από μια περίπτωση με συγκεκριμένο χρηματικό ταβάνι για την Γουέστ Χαμ σε… πόθο όλων στο club, λογικά και μόνο δεν μοιάζει λογικό και σε καμία περίπτωση συμβατό με την μεταγραφική στρατηγική οποιουδήποτε συλλόγου, να έχει κατατεθεί νέα πρόταση για την αγορά του, διπλάσια από την πρώτη! Και μάλιστα, με τη μία! Από τα 9 εκατ. δηλαδή, η Γουέστ Χαμ, να προσφέρει 18!

Φυσικά, μόνο και μόνο πως το συγκεκριμένο ποσό και η συγκεκριμένη (φερόμενη) προσφορά έχει αναφερθεί πως έγινε από τη διαβόητη για την αφερεγγυότητα της, αγγλική εφημερίδα Sun, φτάνει και περισσεύει για να αντιμετωπιστεί με σκεπτικισμό (τουλάχιστον). Από εκεί και πέρα όμως και ανεξαρτήτως της υπόστασης του εν λόγω ρεπορτάζ (που πιθανότατα στερείται…), αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι η αλλαγή στάσης των τελευταίων ημερών ως προς το ρεπορτάζ για το θέμα της ανανέωσης του Φορτούνη.

Εκεί δηλαδή που εμφανίζονταν θέμα ημερών να επικυρωθεί η συμφωνία, διαβάζαμε για ταξίδι του εκπροσώπου του στην Αθήνα, αλλά και ραντεβού του ίδιου του Φορτούνη με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για να μπει στην τελική ευθεία η επέκταση του συμβολαίου του, πλέον, αυτή η προοπτική έχει αντικατασταθεί με την αναπαραγωγή σεναρίων όπως αυτό των «18 εκατ. ευρώ από τη Γουέστ Χαμ», αλλά και της επιστροφής στο προσκήνιο του σταθερού και πάγιου ενδιαφέροντος της Φενερμπαχτσέ για τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρίχνει "βόμβα" στην ΑΕΚ ο Καρντόσο - Θα τον λατρέψουν οι οπαδοί - Αυτόν θέλει στην επίθεση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags